Penzion Kirios

  Bulharsko, Nesebar

Kirios

    Bulharsko, Nesebar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis a poloha

Hotel Kirios sa nachádza v starej časti mesta Nesebar, kde nájdete niekoľko krásnych historických pamiatok. Pláže je od hotela vzdialená iba 200 metrov.

Vybavenie hotela

Hotel Kirios Vám ponúka príjemne ubytovanie, rôzne aktivity a kvalitné služby. Na pláži si môžete vyskúšať potápanie alebo windsurfing, môžete vyskúšať aj rybolov alebo jazdu na koni, alebo sa vybrať na turistiku. Na recepcií hotela si môžete vypožičať auto, je Vám k dispozícií aj možnosť kyvadlovej dopravy a úschovňa batožín. Wi-Fi pripojenie na internet je vo verejných priestoroch bez poplatku a parkovať môžete v blízkosti hotela za poplatok.

Vybavenie izby

Príjemne a jednoducho zariadené izby Vám vo svojich priestoroch poskytujú trezor, TV, klimatizáciu, chladničku, kúpeľňu spolu s klimatizáciou a balkón s výhľadom na more alebo okolie hotela. Izby sú denne upratované a posteľná bielizeň je menená každých 4 až 5 dní.

Stravovanie

Hotel Kirios, žiaľ neponúka možnosť stravovania ale v okolí nájdete niekoľko reštaurácií, ktoré podávajú nielen medzinárodné jedlá ale aj tradičné jedlá z bulharskej kuchyne. V hoteli sa nachádza lobby bar a kaviareň, kde si môžete pochutnať na lahodnej káve alebo letných drinkoch.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Penzion Kirios **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 986 064
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-kirios-nesebar-bulharsko-z986064/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací