Hotel Villaggio Cora Club

  Itálie, Kalábrie, Marina di Zambrone

3/5

Hotel Cora Club

    Itálie, Kalábrie, Marina di Zambrone
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Info

check-in: 16.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Poloha

Oblíbené prázdninové středisko se nachází na velice atraktivním místě. Nádherně bílý až stříbrný hrubší písek a křišťálově čisté moře jsou lákadlem na komfortní letní dovolenou. Nenechte si ujít návštěvu 5 km vzdáleného městečka Tropea, jehož dominantou je katedrála postavená na velkém skalním masivu, kam vede příkré schodiště. Tropea je jedno z nejnavštěvovanějších měst Kalábrie. Pořádají se odtud výlety lodí ke známé sopce Stromboli, viditelné i z Cora Clubu.

Vybavení

Velký bazén se slunečníky a lehátky, dětský koutek, herna, Wi-Fi zdarma u recepce, bar s velkou terasou k posezení,  stolní tenis, bocce, minifotbalové hřiště, 2 tenisové kurty, privátní pláž, kde si můžete zapůjčit kánoe a šlapadla. Parkování zdarma uvnitř komplexu.

Ubytování

Vilky, kde jsou umístěny apartmány, se nacházejí v zadní části komplexu. Jsou postaveny do tvaru velkých osmiúhelníků, které uvnitř vytvářejí prostor se zahrádkou a stromky. Každý apartmán má klimatizaci zdarma, příjemnou verandu ústící do zahrady, vlastní vchod, vybavený kuchyňský kout a příslušenství.

Stravování

Vlastní. Možnost využití pestré nabídky místních restaurací.

Sport

Vodní a plážové sporty, tenis, animační program. Ve městě bohatý společenský a kulturní život. Pro děti: animační programy, dětský koutek, minifotbalové hřiště, miniclub pro děti.

Tipy

Lodní výlet: kolem nejkrásnější části rozmanitého pobřeží. Nádherně azurově zbarvená hladina moře, ve které se odráží stále modré nebe. Maratea: antické městečko, proslulé vysokou sochou Krista. Socha se nachází na vysoké hoře San Biagio, odkud je nádherný výhled na okolní krajinu.

Pláž

Písečná: přímo u střediska, soukromá se slunečníky a lehátky. Plážový servis v ceně (1 slunečník a 2 lehátka/AP).

Moře

asi 20 m od střediska.

Vzdálenost od centra (metry)

Marina di Zambrone, asi 2 200

Další informace

Klubová karta - zdarma do 17.7. a od 28.8., v ostatních termínech povinný poplatek: umožňuje volný vstup do bazénu se slunečníky a lehátky, do miniclubu pro děti, využití plážového servisu a po celé léto možnost účastnit se bohatého animačního programu.

BILO 2-3

obsazenost 2-3 osoby, obývací pokoj s jednolůžkovou rozkládací pohovkou, ložnice s manželským lůžkem, kuchyňský kout, koupelna.

TRILO 4

obsazenost 2-4 osob, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, dvoulůžkový pokoj a koupelna.

TRILO 5

obsazenost 3-5 osob, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, dvoulůžkový pokoj a koupelna. 5.lůžko je přistýlka.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villaggio Cora Club ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 777 449
dnes 8–19 h

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Kalábrie

3/ 5 5 recenzí

Franta srpen 2016 Bylo by to dobré, kdyby...... ...kdyby provozovatel rezidence ctil zvyklosti, běžné u jiných rezortů. I když je v ceně započítáno ložní prádlo, musíte si u 14-t... celá recenze

Kateřina září 2015 Rozhodně se tomu vyhněte!. Daleko pryč od tohoto hotelu. Špína, kterou vidíte všude. Neuklízí pokoje - byly rozbordelařené hned, jak na nám je dali. To bylo ... celá recenze

TAMAM červenec 2015 Hrůza hrůz. Už nikdy více do této špinavé díry. V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEDOPORUČUJU! ... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-cora-club-kalabrie-italie-z777449/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací