Penzion Park

Slovensko, Střední Slovensko, Sklené Teplice

Lenka a Park

    Slovensko, Střední Slovensko, Sklené Teplice
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Další služby

Wellnes saunový svět 120 min. 12,60 € pro ubytované 10,70 € , důchodci, ZTP, studenti a děti do 12 let 120 min. 7,20 € Rodinná sauna /4-6 osob/ 90 min. 35,00 € pro ubytovaných 29,80 € Dětská postýlka: 5 Eur/noc Informace o přijímání platebních karet (bez záruky): Hotel přijímá tyto platební karty: Visa, Mastercard, Maestro, Amex, Diners Club..

Pro dítě

Jedno dítě do 2,99 let bez nároku na lůžko a stravu ZDARMA !

Poloha hotelu

Areál léčebných termálních lázní se nachází ve Středním Slovensku, na úpatí Štiavnických vrchů, cca 50 km JZ od Banské Bystrice, v překrásném idylickém lesnatém údolí, kterým protéká potok Teplá. V současnosti ve Sklených Teplicích vyvěrá 14 pramenů s teplotou od 37°C do 52,3°C. Termální voda je vynikající na pohybové a nervové ústrojí. Prostředí je vhodné pro všechny věkové kategorie.

Poznámka

Pobyt "Léčebný pobyt víkend" začíná nástupem od 13.00 do 17.00 hod a večeří od 18.00 do 19.00 hod v den příjezdu. Pobyt končí obědem a uvolněním pokoje do 10.00 hod v den odjezdu. Ostatní pobyty začínají nástupem od 11.30 hod a obědem v den příjezdu. Pobyty končí snídaní a uvolněními pokoje do 10.00 hod v den odjezdu. Vratná záloha na ovladač brány v hotelu Mateje Bela (dříve Park)k: 20 Eur Vratná záloha na trezor: 30 Eur Lázně neposkytují cestovní balíčky, jako náhradu stravy.

Stravování

Plná penze - snídaně bufetové stoly, obědy a večeře výběr z 5 menu. Strava pro klienty hotelu Mateje Bela a penzionu Alžběta se podává v penzionu ALŽBĚTA - dříve Lenka (cca 300 m od hotelu Mateje Bela).

Ubytování

2 - lůžkové pokoj s možností přistýlky (přenosné lůžko), Spr.+WC, SAT/TV, Wi-Fi internet, chladnička - v penzionu ALŽBĚTA (dříve LENKA). Za příplatek možnost ubytování v nově zrekonstruovaném hotelu MATEJE BELA (dříve PARK). V penzionu Relax Thermal se nacházejí i bezbariérové pokoje (kapacity na dotaz) - bezbariérové jsou zde jak pokoje, tak léčebné procedury. POZOR! cena je ODLIŠNÁ jak v penzionu Alžběta nebo hotelu Mateje Bela.

Vybavení hotelu

Budovy v areálu jsou od sebe vzdálené od 50 do 500 m. V areálu je k dispozici centrální recepce, prodej suvenýrů, půjčovna kol, petanqueové hřiště, kavárna Historický Kursalon, informační středisko, pizzerie a letní posezení s hudbou. V penzionu ALŽBĚTA (dříve LENKA): ubytování, jídelna, výtah, Wi-Fi internet na pokojích. V hotelu MATEJE BELA (dříve PARK): ubytování, výtah, Wi-Fi itnernet na pokojích, Lobby bar. Klienti z penzionu Park dochází na stravu do penzionu Lenka (cca 330 m). Léčebné procedury: Wellness saunový svět (v Relax Thermal): bylinková, eukalyptová, aroma sauna, finská sauna, infrasauna, tapidárium, ledopád, ochlazovací vědra, termální bazén (12x4 m, 34°C), masážní křesla, whirpool pro 3 osoby, solárium, přístroje na formování postavy. Budova se solnou jeskyní, kde je i rodinná sauna - 1x infra a 1x finská. Termální minerální/léčivé koupele: * unikátní jeskynní parní lázeň (42°C) - max. 20 min, poté následuje 20 min zábal a 20 min relax v masážním křesle (není vhodný pro děti do 12 let, osoby s vysokým krevní tlakem a srdečními a cévními onemocněními) * koupel Marie Terezie - v KD Marie Terezie (37°C a 39°C) spojení s venkovním bazénem (pouze v chladným měsících) - max. 30 min, poté zábal a relax. * Banská koupel (8 x 7 m) 34°C - max. 1 hod, vhodný na cvičení ve vodě i pro děti. Jako BONUS mají klienti 1x 1 hod denně (ve vyhrazeném čase). * krytý bazén v Goethově domě (37 - 39°C), Vodoléčba: podvodní masáže, perličkové koupele + zábal, perličkové koupele s mořskou solí + zábal, vířivá kaskáda, skotské střiky, masáže: klasické, reflexní, královské masáže, indická masáž hlavy, originální thajské masáže různého druhu, ruční lymfodrenáže, masážní křeslo, masáž lávovými kameny (60 min), elektroléčba: diadynamic, phyaction, magnetoterapie, ultrazvuk, hydrogalvan, biolampa, solux, horské slunko, ostatní procedury: parafínové zábaly, plynové injekce, parafango, rašelinové zábaly, ergometr, inhalace, BODY CARE, body forming, rekondiční a masážní stoly, přístrojová lymfodrenáž, fitness.

565 656 610 Číslo zájezdu: 679 213
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací