Blue Paradise Side Hotel

  Turecko, Side, Colakli

4/5

Hotel Blue Paradise Side

    Turecko, Side, Turecká riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu
Poloha

Hotel se skládá z hlavní budovy a několika depandancí. Je situován v letovisku Side-Colakli. V centru města naleznete mnoho zajímavých obchůdků s nejrůznějším zbožím, restaurace a bary. Široká, písčitá pláž se nachází cca 600 m od hotelu (na pláž mohou hosté využít pravidelnou kyvadlovou dopravu), lehátka a slunečníky zdarma, osušky za poplatek. Antické město Side je vzdáleno cca 8 km od hotelu. Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno cca 55 km.

Vybavení

Hotel disponuje vstupní halou s recepcí, restaurací, lobby barem, snack barem, bazénem, dětským bazénem se skluzavkami, barem u bazénu, beach barem, miniklubem pro děti.

Ubytovaní

Speciálně navržené, barevné, dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky disponují vlastním sociálním zařízením, klimatizací, Wi-Fi připojením (za poplatek), telefonem, televizí, minibarem, trezorem (za poplatek) a balkonem.

Sport a zábava

Spa & wellness, fitness, miniklub pro děti, vodní sporty na pláži, stolní tenis, biliár, plážový volejbal, zábavní možnosti v centru města Colakli nebo v blízkém městě Side.

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 24.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Blue Paradise Side Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 644 353
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 11 recenzí

Alice červenec 2017 Nevydařená dovolená. Nespokojenost s ubytováním, přistýlka místo 3 postele. Strava stejná, žádná obměna.Úporné vedro v jídlně a čekání na místo, kde b... celá recenze

Vlasta říjen 2016 Dovolená v Side. Dovolená byla velmi pěkná,pokoj byl čistý a příjemný.Nevadila nám ani procházka k moři,pokud jsme nevyužili hotelový autobus.Jen ... celá recenze

Jana H. září 2014 Skvělá dovolená -jela bych znovu.. Dovolená v tomto hotelu - mohu doporučit. Neměli jsme žádné problémy.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-blue-paradise-side-side-turecko-z1644353/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací