Hotel Appartements Falkneralm

Rakousko, Tyrolsko, Längenfeld

Apartmány Falkner, Längenfeld

  Rakousko, Ötztal, Rakouské termály, Tyrolsko, Längenfeld, Oetz / Hochötz, Sölden Arena
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

apartmánový dům nabízí svým hostům opravdu kvalitní ubytování se skvělým zázemím. Nachází se na klidném místě v Oberlängenfeldu, centrum 200 m, lyžařský areál Sölden 12,5 km, zastávka skibusu 100 m
Z

Ubytování

komfortně vybavené apartmány mají předsíň, šatnu,1-2 ložnice,obytnou místnost s rozkládacím 1-2 lůžkem ( dle typu ) SAT-TV, telefon, sedací a jídelní kout, kuchyňský kout se sporákem, ledničkou, kávovarem a myčkou na nádobí (v novostavbě), sprchu nebo vanu a WC, balkon

Typ A - 2 osoby, 1 obytná ložnice (24m2)

Typ B - 2 osoby, 1 obytná ložnice (26m2)

Typ C - 2 až 3 osoby, 1 ložnice (30m2)

Typ D - 2 až 4 osoby,1 ložnice (35m2)

Typ E - 2 až 4 osoby,1 ložnice (40m2)

Typ F - 2 až 4 osoby,1 ložnice (45m2)

Typ G - 4 až 6 osob, dvoupatrový, 2 ložnice (50 m2), Typ 8 - 4 až 6 osob, 2 ložnice (55 m2)

Typ H - 4 až 6 osob, 2 ložnice (55 m2)

Vybavení

parkoviště, lyžárna, výtah, posilovna, stěna na lezení, velká dětská herna, společenská místnost (za poplatek: připojení na internet, telefon)

Aktivity

sauna, parní lázeň, masážní bazének, masážní sprcha, odpočívárna, krytý bazén (za poplatek: solárium, masáže, bylinná koupel, infračervená kabina)

Pobyt

kratší pobyty na vyžádání a za příplatek

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Appartements Falkneralm
Vzdálenost od sjezdovky: 12000 m
Falkner Appartement Resort ****
Vzdálenost od sjezdovky: 12500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 009 680
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací