Hotel Grupo Andria

  Španělsko, Menorca, Cala Santandria

4/5

Aparthotel Andria

    Španělsko, Menorca, Cala Santandria
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Místo:

Tento hotel se nachází pouhých 300 metrů od pláže Cala Santandria odstraněn. Živý Zentum Cala Blanca s různými restauracemi, bary a obchody je cca 800 metrů od hotelu a Ciutadella je asi 3,5 km. Pravidelná autobusová doprava je k dispozici autobusová zastávka je přímo před vchodem do hotelu.

vybavení:

Komplex v typickém Menorcan stylu nabízí 76 apartmánů, malou vstupní halu s recepcí, TV se satelitním příjmem koutek, restaurace a bar. V zahradě se nachází bazén se sluneční terasou a pool bar. Lehátka u bazénu hotelu.

ubytování v rodinném domě:

Apartmány (B2-3A) mají oddělenou ložnici, kombinovaný obývací pokoj / ložnice s rozkládací pohovkou, kuchyňský kout, stropní ventilátor, trezor, TV (místní, 1 německý kanál), telefon (pouze příchozí hovory), koupelna s vanou a sprchovým koutem, WCund balkon nebo terasa. Apartmány (A3-5A) jsou vybaveny dvěma oddělenými ložnicemi, jinak vybaveny podobně jako B2a k dispozici.

Stravování:

Polopenze. Všechna jídla formou bufetu.

Zábava:

2x týdně večerní akce.

Sport / aktivity:

Včetně: basketbal, fotbal a minigolf. Za poplatek: billiard a půjčovna kol.

rodiny:

Během dne, dětská zábava, bazén a hřiště pro děti.

Info:

Kreditní karty: MasterCard, VISA kategorie Země: 3 Servisní jazyky: němčina, angličtina.

Poznámka:



Poznámka:
Vláda Baleárských ostrovů se rozhodl pro pobyty od 01. 07. 2016 pobytovou taxu zvyšovat ( „daně pro udržitelný cestovní ruch“ podobnou daň). Tato daň se platí každý host v hotelu undrichtet o druhu a kategorii turistické ubytovny a délce pobytu. Částka se pohybuje mezi 0,50 € a 2,00 € za osobu a den, plus. 10% DPH. V hlavní sezóně (01. 05. -31. 10.). Sezónu (01. 11. -30. 04.) Tento se sníží o 50%. Hosty, kteří zůstávají déle než osm po sobě jdoucích nocí, platí od devátého dne pouze 50% daně. Děti mladší 16 let jsou osvobozeny od placení daně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grupo Andria ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage:

Das Hotel befindet sich nur etwa 300 Meter von der Strandbucht Cala Santandria entfernt. Zum lebhaften Zentum der Cala Blanca mit einer Vielzahl an Restaurants, Bars und Einkaufsmöglichkeiten sind es ca. 800 Meter und Ciutadella erreichen Sie nach ca.3,5 km. Regelmäßige Linienbusverbindungen sind vorhanden, eine Bushaltestelle befindet sich direkt vor dem Eingang des Hotels.

Ausstattung:

Die Anlage im typisch menorquinischen Stil verfügt über 76 Appartements, eine kleine Lobby mit Rezeption, SAT-TV-Ecke, Restaurant und Bar. In der Gartenanlage befindet sich ein Süßwasserpool mit Sonnenterrasse und Poolbar. Sonnenliegen sind am Poolinklusive.

Unterbringung:

Appartements (B2-3A) verfügen über ein separates Schlafzimmer, kombinierten Wohn-/Schlafraum mit Schlafsofa, Kochecke, Deckenventilator, Mietsafe, TV (lokal, 1 deutscher Sender), Telefon (nur für ankommende Anrufe), Bad mit Badewanne und Dusche, WCund Balkon oder Terrasse. Appartements (A3-5A) verfügen über 2 separate Schlafzimmer, sonst mit gleicher Ausstattung wie B2A buchbar.

Essen & Trinken:

Halbpension. Alle Mahlzeiten in Buffetform.

Unterhaltung:

2-mal wöchentlich Abendveranstaltungen.

Sport/Aktivitäten:

Inklusive: Basketball, Fußball und Minigolf. Gegen Gebühr: Billard und Fahrradverleih.

Familien:

Tagsüber Kinderanimation, Kinderbecken und Spielplatz.

Info:

Kreditkarten: Mastercard, VISA Landeskategorie: 3 Sterne Servicesprachen: Deutsch, Englisch.

Hinweis:



Hinweis:
Die Regierung der Balearen hat beschlossen für Aufenthalte ab dem 01. 07. 2016 eine Touristenabgabe ("Steuer für nachhaltigen Tourismus" vergleichbar mit einer Kurtaxe) zu erheben. Diese Steuer ist von jedem Gast direkt im Hotel zu zahlen undrichtet sich nach Art und Kategorie der touristischen Unterkunft sowie der Aufenthaltsdauer. Der Betrag liegt zwischen 0,50 EUR und 2,00 EUR pro Person und Tag, zzgl. 10% MwSt. in der Hochsaison (01. 05. -31. 10. ). In der Nebensaison (01. 11. -30. 04. )reduziert sich dieser Betrag um 50%. Gäste, die länger als acht aufeinanderfolgende Nächte bleiben, zahlen ab dem 9. Tag nur noch 50% der Steuer. Kinder unter 16 Jahren sind von der Zahlung der Steuer ausgenommen.

565 656 610 Číslo zájezdu: 838 371
dnes 8–19 h

Hodnocení

10. nejlepší hotel v destinaci Menorca

4/ 5 1 recenzí

Ivan a Dáša červen 2013 Příjemná dovolená a nezapomenutelné zážitky. starší hotelový komplex s klidným a příjemným,útulným,čistým a udržovaným prostředím nám vyhovoval,bazén byl vždy čistý,v areálu i... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-aparthotel-andria-menorca-spanelsko-z838371/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací