Hotel Residence Talismano

  Itálie, Abruzzo, Alba Adriatica

5/5

Residence Talismano - zvýhodněné termíny s dopravou v ceně

  Itálie, Abruzzo, Alba Adriatica
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha:

residence se nachází v letovisku Alba Adriatica cca 100 m od písečné pláže a pobřežní promenády. V residenci se nachází celkem 14 apartmánů s klimamtizací, z toho 13 bilo a 1 trilo. Residence má 7 vlastních parkovacích míst za poplatek.

Vybavení:

výtah, wi-fi, 7x parkovacích míst.

 

Ubytování:

standardně zařízené apartmán pro 4-6 osob s vlastním soc. zařízením, klimatizace (za poplatek na místě 30 €/apt./týden), pračka, wi-fi, balkon.

 

Bilo 2/4 - obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, vlastní soc. zařízení, pračka, wi-fi, balkon.

Bilo 3/5 - obývácí pokoj s rozkládací pohovkou a kuch. koutem, ložnice s manželským lůžkem a přistýlka, vlastní soc. zařízení, pračka, wi-fi, balkon.

Bilo 4/6 - obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuch. koutem, ložnice s manželským lůžkem a palandou, vlastní soc. zařízení, pračka, wi-fi, balkon.

Bilo 4/6 A - obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuch. koutem, ložnice s manželským lůžkem a palandou, 2x vlastní soc. zařízení, pračka, wi-fi, balkon.

Trilo 4/6 A - obývací pokoj s kuch. koutem,  ložnice s manželským lůžkem, ložnice s manžslkým lůžkem a palandou, vlastní soc. zařízení, pračka, wi-fi, balkon.

 

Stravování:

vlastní.

Sport a zábava:

plážový volejbal, půjčovna čtyřkolek a kol (hlavní sezóna), jízda na kolečkových bruslích podél pobřeží. Široká nabídka výletů do okolí (např. celodenní výlet do hlavního města Říma, celodenní výlet do blízkého aquaparku Onda Blu – otevřen pouze v hlavní sezóně), Národní park Grand Sasso atd.

Poznámka:

check in od 14:30, check out do 09:00. Při autobusové dopravě je ranní příjezd a na cestu zpět pozdější odjezd v podvečerních - večerních hodinách.

Ložní prádlo není v ceně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence Talismano ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 80 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 563 581
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Abruzzo

5/ 5 2 recenzí

petra září 2016 Residence Talismano,Alba Adriatica. SUPER!... celá recenze

Luciana srpen 2012 Super dovolená. krásne okoli, ubytováni,pojedem znova... celá recenze

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací