Hotel Bellevue Club

  Černá Hora, Ulcinj

3/5

Hotelový komplex Bellevue Club - SPECIÁL 14 nocí

    Černá Hora, Ulcinj
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Letní pobyt v Černé Hoře, v nádherném prostředí Ulcinjské riviéry, je skvělou volbou pro milovníky pohodové dovolené. Hotelový komplex Bellevue (Avala) Vám poskytne příjemné ubytování, přímo u oblíbené „Veliké“ pláže. Můžete si zde báječně odpočinout, obklopeni krásnými borovicovými háji. Dovolená v Černé Hoře strávená na tomto poklidném místě je ideálním tipem pro dříve narozené výletníky. Letní zájezdy do Černé Hory mohou senioři využít k relaxaci, výletům do okolí či procházkám podél pobřeží.

Dovolená v Černé Hoře s ubytováním v Hotelovém komplexu Bellevue může být využita i k pobytu na ulcinjské pláži s léčivým pískem, který blahodárně působí na revma i klouby. Zájezd do Černé Hoty Vám tak nabízí spojení příjemného s užitečným!

Poloha

hotelový komplex Bellevue Club leží přímo u překrásné „Velike Plaže“ v prostředí, které je ideální pro odpočinek a relaxaci. Okolí komplexu je obklopeno krásným parkem a borovicovými háji. Díky svému jedinečnému zázemí je vhodný pro rodiny s dětmi.

Vybavenost

recepce, restaurace, kavárna, aperitiv bar, společenská místnost. V blízkosti komplexu je nově otevřen plážový bar s bohatou nabídkou, WiFi na recepci (za poplatek).

Ubytování

klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až tří přistýlek a balkonem, vlastní soc. zařízení.

Stravování

PLNÁ PENZE S NÁPOJI - snídaně formou švédských stolů, obědy i večeře servírované výběrem ze dvou menu. Ke snídani káva, čaj, mléko, nealkoholické nápoje v neomezeném množství, k obědu alkoholický nápoj (pivo nebo víno) + neomezené množství nealkoholických nápojů, k večeři alkoholický nápoj (pivo nebo víno) + neomezené množství nealkoholických nápojů.

Pláž

písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu (cca 150 m). Vyznačuje se léčivými účinky písku, který je zbarvený do černé barvy. Písek blahodárně působí na revma, kloubové, kožní onemocnění a astma.

Sport a zábava

krytý bazén se sladkou vodou ve vedlejším hotelu Olympic Club, fitness, společenská místnost, masáže, lesní a plážové procházkové trasy dlouhé cca 13 km. Fotbalové hřiště, 8 tenisových kurtů s umělým osvětlením (za poplatek), hřiště na volejbal, basketbal a házenou, stolní tenis, plážový volejbal. Služby klubového komplexu zcela ZDARMA.

Náš názor

ideální místo pro rodinnou dovolenou s výborným klubovým programem a krásnou pláží vhodnou pro děti díky pozvolnému vstupu do moře a jemnému písku. Animační program v českém jazyce ZCELA ZDARMA.

Poznámka

Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko +3 990 Kč

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Bellevue Club **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 698 115
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Ulcinj

3/ 5 140 recenzí

Kratochvíl ČB září 2017 Hotelový komplex Bellevue Club. co bylo slibováno to bylo skutečně splněno vše fungovalo .Zájezd bus celkem 6tis/ osoba nevím na co si pořád kdo stěžuje. PS ... celá recenze

Tony září 2017 Zájezd CK ***. Vybydlený hotel ze 70. let. Zkažená dovolená. Kategorie All incliĺusiv v pojetí CK je podvod! ... celá recenze

Věra září 2017 Velký podvod. Krásná příroda, koupání a moře pěkné. Ubytování katastrofa, jídlo mizerné, jednostranné, obsluha laxní. Bylo to veliké zklamání.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Černá Hora

Černá Hora je menší nedávno vzniklý stát, který leží u Jaderského moře. Většina území je hornatá s vrcholy přesahujícími i 2 500 metrů nadmořské výšky. Pobřeží dlouhé téměř 300 km je tvořeno písčitými a oblázkovými plážemi, kouzelnými zálivy i mohutnými útesy. Malebnou krajinu dotváří vesničky, historické památky, starobylá města i moderní přímořská letoviska. Krásy Černé Hory jsou podobné těm chorvatským. Velkou výhodou je ale méně rozvinutý turistický ruch a klidnější prostředí. V Černé Hoře je také mnohem více pláží písečných a místní destinace jsou daleko lépe dostupné letecky. Pobřeží Černé Hory je velmi oblíbené pro potápění, plachtění a všechny možné vodní sporty. Přírodní podmínky země jsou velmi vzácné, méně obydlené části Balkánského poloostrova obecně zaručují pozoruhodnou faunu a flóru.

Černá Hora - více informací