Hotel Alpenrose

  Rakousko, Tyrolsko, Galtür

Hotel Alpenrose

    Rakousko, Tyrolsko, Galtür
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel na okraji města Galtür s all inclusive nabídkou.

Poloha

na kraji města Galtür, cca 350 m od centra.

Vybavení

přijímací hala s recepcí, výtahem, barem, společenskou místností, jídelnou, jizbou, a-la-carte restaurací.

Ubytování

pokoje (A1B): jednolůžkové pokoje bez možnosti přistýlky. Pokoje (A2B): dvoulůžkové pokoje bez možnosti přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, sat. TV, trezorem, některé s balkonem. Rodinné pokoje (A2C): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek, vybavení jako A2B. Pokoje (A2T): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek, vybavení jako A2B.

Stravování

all inclusive: bohatá snídaně formou bufetových stolů, balíčky na cesty možné sestavit u snídaně. 16.00-17.00 h. kavárna a zákusek. K večeři výběr z menu o 3 chodech, saláty formou bufetových stolů. 10.00-21.00 h. pivo, stolní víno a nealkoholické nápoje.

Internet

WiFi zdarma.

Wellness

malá wellness zóna otevřená za špatného počasí (dle uvážení hoteliéra) se saunou, parní lázní. Za poplatek: solárium, vířivka, masáže.

Další výhody

regionální karta Silvreta Card zdarma s řadou výhod a slev u smluvních partnerů (využití lanovek ve městech Ischgl, Kappl, Galtür a See, využití regionální dopravy, vstup do krytých bazénů a koupališť, využití zpoplatněných úseků, aj.).

Další informace

parkování: zdarma,
domácí zvíře: cca 10 €/den,
lázeňská taxa: cca 1,70 € den/osoba od 14 let, platba na místě,
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci. A2T: denně/1 noc.

Ušetřete

Sleva za včasnou rezervaci: 5% sleva při rezervaci do 31.3.2016Výhodný termín: 4=3 při pobytu 20.6.-29.6. a 24.9.-8.10., 5=4 při pobytu 10.6.-24.6., 14=13 při pobytu 10.6.-8.10.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Alpenrose ***
Vzdálenost od sjezdovky: 2500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 558 362
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-alpenrose-tyrolsko-rakousko-z558362/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací