Mayfair Hotel & Gardens (ex Smartline Paphos)

  Kypr, Paphos

smartline Paphos

    Kypr, Paphos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále



  • Dobrá hodnota za peníze




  • Moderní design




  • Volná prázdninová atmosféra




  • Free Wi-Fi




  • Inteligentnější All Inclusive Standard * s místními

alkoholické nápoje



(* dostupné ve všech hotelech s nabídkou all inclusive)

Poloha: V centrální a klidné lokalitě. Písečná pláž je asi 900 m. Různé nákupní a zábavní zařízení, stejně jako restaurace a bary, se nachází asi 200 metrů od hotelu. V centru cca 1 km. Doba transferu z letiště Paphos je asi 25 až 60 minut.

Vybavení: Hotel pod německy mluvícím managementem s 262 pokoji na několika patrech. K dalšímu vybavení patří lobby s recepcí, posezením, výtahy a internetovým koutkem. Wi-Fi je v celém hotelu. Několik restaurací a barů, stejně jako mini trh. Ve venkovním areálu jsou 2 bazény (včetně vířivky) se sluneční terasou a barem u bazénu. Plážová lehátka a slunečníky jsou součástí bazénu.

Ubytování: Dvoulůžkový pokoj (B1-3A), asi 22 metrů čtverečních, s příslušenstvím pro přípravu čaje / kávy, ledničkou, klimatizací (May -October), trezor, satelitní TV, telefon, bezdrátové připojení (v ceně), koupelna s vanou (integrovaný sprchový kout) WC, vysoušeč vlasů a balkon nebo terasa na straně hory. Volitelně s balkonem nebo terasou a výhledem na bazén (B2-3C) lze rezervovat. Spar pokoj (B2-3S) s francouzským balkonem, jinak B2A. Prostorné rodinné pokoje / 2 pokoje (B2-4B), asi 42m2, s obývacím prostorem a ložnicí se 2 rozkládacími pohovkami, další ložnice, koupelna s vanou nebo sprchou a balkonem / terasou nebo výhledem na bazén (B2-4D) k dispozici. Pokoj typu Superior (B2E), cca 24 m2, s výhledem na bazén, koupelna se sprchovým koutem, ve 4. patře (podkroví) s prostorným balkonem.

Jídlo a pití: All Inclusive. Večeře se žádá o vhodné oblečení.

All Inclusive: Bufety (večerní bufety). Oběd à la carte nebo formou bufetu. Dietní kuchyně na vyžádání. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje a káva a čaj od 10:00 do 23:00. Občerstvení od 10:30 do 12:00 a od 15:30 do 17:00. 2 hodiny denně zmrzlina.

Zábava: Animační program, živá hudba a představení.

Sport / aktivity: Včetně: aerobik, bocce, lukostřelba, posilovna, stolní tenis, volejbal, vodní aerobik (letní sezóna), Minigolf. Za poplatek: hokej, kulečník.

Wellness: Zahrnuto: Lázně (vstup od 18 let), krytý bazén. Za poplatek: ošetření těla a obličeje, masáž, sauna.

Rodiny: péče o děti od 4 let. Mini klub (4 až 12 let, duben-říjen), dětská zábava, dětský bazén a diskotéka pro děti.

Info: Kreditní karty: VISA, MasterCard, Amex, Diners; Servisní jazyk: němčina, angličtina; Kategorie zemí: 3 hvězdy.

Poznámka k rezervaci: Pokoje typu Superior (A2E) jsou k dispozici pouze pro hosty starší 18 let. Venkovní aktivity a zařízení jsou k dispozici za příznivého počasí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mayfair Hotel & Gardens (ex Smartline Paphos) ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 1700 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad



  • Gutes Preis-Leistungsverhältnis




  • Modernes Design




  • Lockere Urlaubsatmosphäre




  • Kostenfreies WLAN




  • Smarter All Inclusive Standard* mit lokalen

alkoholischen Getränken



(*verfügbar in allen Hotels mit All Inclusive Angebot)




Lage: In zentraler und ruhiger Lage. Zum Sandstrand sind es ca. 900 m. Diverse Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten sowie Restaurants und Bars befinden sich ca. 200 m entfernt. Ins Ortszentrum ca. 1 km. Die Transferzeit vom Flughafen Paphos beträgt ca. 25 bis 60 Minuten.




Ausstattung: Hotel unter deutschsprachiger Leitung mit 262 Gästezimmern auf mehreren Etagen. Zu den weiteren Einrichtungen zählen die Lobby mit Rezeption und Sitzgelegenheiten sowie Lifts und Internet- ecke. WLAN ist im gesamten Hotel inklusive. Mehrere Restaurants und Bars sowie Minimarkt. In der Außenanlage befinden sich 2 Swimmingpools (davon einer mit Whirlpool) mit Sonnenterrasse und Poolbar. Liegen und Sonnenschirme sind am Pool inklusive.




Unterbringung: Doppelzimmer (B1-3A), ca. 22 qm, mit Tee-/Kaffeezubereiter, Kühlschrank, Klimaanlage (Mai -Oktober), Mietsafe, SAT-TV, Telefon, WLAN (inklusive), Bad mit Badewanne (integrierte Dusche), WC, Föhn und Balkon oder Terrasse zur Bergseite. Wahlweise mit Balkon oder Terrasse und Poolblick (B2-3C) buchbar. Sparzimmer (B2-3S) mit französischem Balkon, sonst wie B2A. Geräumigere Familienzimmer/ 2 Räume (B2-4B), ca. 42 qm, mit einem Wohn-/Schlafraum mit 2 Sofabetten, zusätzlichem Schlafzimmer, Bad mit Badewanne oder Dusche und Balkon/Terrasse oder mit Poolblick (B2-4D), sonst wie B2A buchbar. Superiorzimmer (B2E), ca. 24 qm, mit Poolblick, Bad mit Walk-in Dusche, in der 4. Etage (Penthouse Etage) mit weitläufigem Balkon.




Essen & Trinken: All Inclusive. Zum Abendessen wird um angemessene Kleidung gebeten.




All Inclusive: Buffets (abends Themenbuffets). Mittagessen à la carte oder Buffet. Diätküche auf Anfrage. Lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke sowie Kaffee und Tee von 10.00 Uhr bis 23.00 Uhr. Snacks von 10.30 Uhr bis 12.00 Uhr und von 15.30 Uhr bis 17.00 Uhr. Täglich 2 Stunden Eis.




Unterhaltung: Animationsprogramm, Live-Musik und Shows.




Sport/Unterhaltung: Inklusive: Aerobic, Boccia, Bogenschießen, Fitnessraum, Tischtennis, Volleyball, Wassergymnastik (Sommersaison), Minigolf. Gegen Gebühr: Air- hockey, Billard.




Wellness: Inklusive: Spa (Zutritt ab 18 Jahren), Hallenbad. Gegen Gebühr: Körper-und Gesichtsbehandlungen, Massage, Sauna.




Familien: Kinderbetreuung ab 4 Jahren. Miniclub (4 bis 12 Jahre; April-Oktober), Kinderanimation, Kinderbecken und Kinderdisco.




Info: Kreditkarten: VISA, MasterCard, Amex, Diners; Servicesprache: Deutsch, Englisch; Landeskategorie: 3 Sterne.




Buchungshinweis: Die Superior-Zimmer (A2E) sind nur für Gäste ab 18 Jahren buchbar. Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 362 475
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-smartline-paphos-paphos-kypr-z1362475/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací