Kaskazi Beach Hotel Resort

  Keňa, Jižní pobřeží, Diani Beach

Kaskazi Beach

    Keňa, Jižní pobřeží
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha hotelu

Hotel leží 37 km jihovýchodně od Mombasy a 45 km od letiště přímo na dlouhé písečné pláži Diani Beach. Transfer z letiště do hotelu trvá 90 minut.

Vybavení hotelu

Hotel je postaven v maurském stylu, disponuje  191 pokoji umístěnými v tří patrových budovách. Hotel nabízí 2 restaurace, 4 bary, bazén, dětské hřiště a dětský koutek, obchod se suvenýry, za poplatek: salon krásy, prádelnu, hlídání dětí, WI-FI zdarma, lékař na telefonu.

Ubytování

V naší nabídce si můžete vybrat z pokojů standard nebo superior. Dvoulůžkové standardní pokoje s možností přistýlky mají  vl. příslušenství  na pokoji, mají balkon s výhledem do zahrady nebo na mořskou stranu. K vybavení dále patří: klimatizace, trezor (za poplatek), minibar (naplnění za poplatek), moskytiéra (na vyžádání). Pokoj superior má stejné vybavení jako standardní pokoj a navíc  vysoušeč vlasů, stropní větrák, TV,  příslušenství k přípravě kávy a čaje.

Pláž

Písčitá pláž přímo u hotelu. Koupání oceánského typu.

Názor CK

- hotel plný života - výhodná poloha v blízkosti nákupní centrum

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kaskazi Beach Hotel Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 608 079
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-kaskazi-beach-kena-jizni-pobrezi-kena-kena-z608079/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Keňa

Podobně jako sousední Tanzanie je i Keňa zárukou nevšedních zážitků během odpočinkové i aktivní dovolené. Západní část země patří horám, východ země se svažuje směrem k Indickému oceánu. Keňa je zemí nekonečných savan, ve kterých můžete pozorovat tradiční zvěř jako lvy, slony, žirafy a zebry. Odpovídá tomu větší množství rezervací a věhlasných národních parků. Nenechte si ujít místní safari v přirozeném prostředí. Pobřeží Indického oceánu je nádhernou oázou tropické idylky. Palmové háje, bělavé pláže, tyrkysové moře, hotelové komplexy v duchu tradiční architektury, to vše a ještě mnohem více čeká na návštěvníky pobřeží. Také pobřežní vody Keni nabízí bohaté možnosti pozorování podmořského světa včetně korálů. Vyzkoušejte destinace jako Malindi nebo Diani Beach.

Od 1. 9. 2017 platí zákaz dovozu igelitových tašek a sáčků do země. V případě porušení tohoto nařízení hrozí cestujícím zadržení místní policií a pokuta ve výši několik desítek tisíc USD.

Keňa - více informací