Ares Dream Hotel

  Turecko, Kemer

2/5

ARES DREAM HOTEL

    Turecko, Kemer
Tento hotel není aktuálně v nabídce

ARES DREAM HOTEL - 4 * - KEMER – KEMER
POLOHA: Hotel se nachází v centru města Kemer, 50 km od letiště Antalya.
UBYTOVÁNÍ: Hotel nabízí celkem 150 pokojů ve třech blocích.
Standardní pokoje (24m2, jedna ložnice, jedna koupelna, maximální obsazenost 2+2 osoby)
Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a vysoušečem vlasů, klimatizaci, telefon s přímou volbou, minibar (prázdný), trezor, satelitní TV a hudební kanály, balkon.
STRAVOVÁNÍ: All inclusive - snídaně formou bufetu, pozdní snídaně, oběd, odpolední čaj, káva a koláče, večeře, místní alkoholické a nealkoholické nápoje do 22:00, plážový bar - pouze koncentrovaná ovocná šťáva a voda jsou zdarma.
Nezahrnuje: všechny dovezené nápoje, balené nápoje, čerstvé ovocné šťávy, turecká káva, jídlo a nápoje po 22:00, nápoje v disco klubu. Potraviny a nápoje na pláži jsou za příplatek.
VYBAVENÍ: Hlavní restaurace, lobby bar a bar u bazénu.
Za příplatek: služby lékaře na vyžádání, telefon, fax, internet, prádelna a chemické čištění, kadeřnictví, hlídání dětí za příplatek. WI-FI internet je za příplatek.
PLÁŽ: Hotelová pláž je 600m od hotelu, písečná a oblázková, s lehátky, slunečníky zdarma. Plážové osušky jsou za příplatek. Kyvadlová doprava na pláž zdarma.
SPORT A ZÁBAVA: Venkovní koupaliště pro dospělé a děti, vodní skluzavka, stolní tenis, gymnastika, sauna.
Za příplatek: turecká lázeň, masáž, parní lázeň, vodní sporty na pláži.
Zábavný program s jednoduchou animací ve večerních hodinách a během dne kolem bazénu. Mini klub pro děti a dětské hřiště.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ares Dream Hotel ****
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 340 969
dnes 8–19 h

Hodnocení

2/ 5 6 recenzí

Radek Stastny září 2016 Idealni hotel - leda tak pro bezdomovce nebo ze zemi tretiho sveta. Hotel vhodny maximalne pro bezdomovce, lidi drzici dietu nebo hladovku... ikdyz ta strava je tak hrozna, ze by to ani pes nezral a... celá recenze

zákazník červenec 2016 POZOR hrůza děs!!!!. Nejhorší dovolená v životě hotel odpovídá horší ubytovně v ČR nikdy nejezdit ani s touto CK sice zájezd pro sgl za 8500czk na last... celá recenze

Tereza D. září 2015 Turecky sen se rozplynul. Katastrofa, nikdy vice.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-ares-dream-hotel-kemer-turecko-z1340969/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací