Hotel Anastasia Studios

  Řecko, Rhodos, Stegna

3/5

Anastasia - Rhodos

    Řecko, Rhodos, Rhodos východ, Stegna
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Typicky řecká studia s rodinnou atmosférou mají vynikající polohu jen 50 m od písečně-oblázkové pláže (přístup přes málo frekventovanou místní komunikaci) s pozvolným vstupem do moře a s možností pronájmu lehátek a slunečníků. K dispozici je recepce s malým venkovním posezením, Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách zdarma a střešní terasa s lehátky, slunečníky a jacuzzi zdarma. V letovisku Stegna naleznete dostatek taveren s vynikajícími řeckými specialitami, několik minimarketů a obchůdků se suvenýry. Vaší pozornosti by neměly uniknout ani malebné uličky vesnice Archangelos, která je vzdálena necelé 4 km, její dominantou je kostel Archanděla Michaela s impozantní zvonicí a na skalním útesu se tyčící hrad Archangelos postavený v 15. st. řádem maltézských rytířů. Dalším lákadlem je jen 2 km vzdálená proslulá pláž Tsambika s jemným pískem, která rovněž určitě stojí za návštěvu. Romantické místo v malebném zálivu s překrásnou pláží olemovanou skalami doporučujeme milovníkům originálních řeckých letovisek i rodinám s dětmi hledajícím klidnou dovolenou s krásným koupáním.

Ubytování

Dvoulůžková studia v přízemí (max. obsazenost 2 dospělé osoby), klimatizace (za poplatek 10 eur/den), lednice, kuchyňský kout, TV/SAT, Wi-Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa.
Dvoulůžková studia s možností 1 přistýlky v přízemí (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (za poplatek 10 eur/den), lednice, kuchyňský kout, TV/SAT, Wi-Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa.
Dvoulůžková studia v 1. patře s výhledem na moře (max. obsazenost 2 dospělé osoby), klimatizace (za poplatek 10 eur/den), lednice, kuchyňský kout, TV/SAT, Wi-Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa.
Dvoulůžková studia s možností 1 přistýlky v 1. patře s výhledem na moře (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (za poplatek 10 eur/den), lednice, kuchyňský kout, TV/SAT, Wi-Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa.
Apartmán s možností 3 přistýlek s výhledem na moře (max. obsazenost 5 dospělých osob), klimatizace (za poplatek 10 eur/den), lednice, kuchyňský kout, TV/SAT, Wi-Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa. Apartmán je tvořen 2 oddělenými ložnicemi, kuchyní a obývacím pokojem.
Jednolůžkové studio v přízemí (max. obsazenost 1 dospělá osoba), klimatizace (za poplatek 10 eur/den), lednice, kuchyňský kout, TV/SAT, Wi-Fi, sejf, fén, koupelna a balkon nebo terasa.

Stravování

Bez stravování: Vlastní strava nebo v místních tavernách.
Snídaně: Servírovaná snídaně v taverně Yammas Grill House vzdálené 500 m od studií.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Anastasia Studios **
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 588 692
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 6 recenzí

Monika červenec 2014 Pobyt bol taký ,aký sme si ho urobili, perfektný. pobyt 29.7.2014-9.8.2014 , studia vybavene bežným sposobom , potrebný základ nechýbal, dvojplatenka varič , chladnička ,kavovar,... celá recenze

Jana B. červenec 2014 Velmi nemilé překvapení !. Ubytování ve studiu Anastasia je smutným dokladem, jak to může vypadat, když zůstanete napospas majiteli objektu - jako bychom se ... celá recenze

Lenka, Dáša, Petra červenec 2014 Recenze hotelu Studia Anastasia ** (Řecko - ostrov Rhodos). Na dovolené nás zklamalo ubytování, které bylo příšerné, chování majitelů nepříjemné až vulgární, delegát nám v ničem nepomohl, sp... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-anastasia-rhodos-rhodos-recko-z2588692/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací