Hotel Rezidence Eden Roc

Francie, Languedoc-Roussillon, Narbonne-Plage

5/5

REZIDENCE EDEN ROC

  Francie, Languedoc-Roussillon, Narbonne-Plage
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis:

REZIDENCE EDEN ROC Rezidenci tvoří několik dvoupatrových budov a vilek. Písčitá pláž je vzdálena asi 300 m, nejbližší obchody 500 m, centrum města Narbonne 1,5 km. Celý areál je umístěn v krásném přírodním prostředí plném zeleně. Poloha rezidencemimo rušnou část letoviska Narbonne dává záruku strávení klidné odpočinkové dovolené.

Vybavení:

Recepce, bazén se sluneční terasou a lehátky (duben - září), prádelna, venkovní parkoviště zdarma. V místě bohatá nabídka vodních sportů, kulturní i společenský život v letovisku.

Ubytování:

Vilky a byty s kompletně vybavenou kuchyňkou (el. sporák, lednice, mikrovlnná trouba s grilem, kávovar), s koupelnou a WC, TV (40 EUR/týden), terasou nebo zahrádkou. 2P4: obytná kuchyně s lůžkem a výsuvným lůžkem, oddělená ložnice s dvojlůžkem. 2P6: obytná kuchyně se dvěma lůžky, oddělená ložnice s dvojlůžkem, mezanin s palandou. VILLA 4: obytná kuchyně s rozkládacím dvojlůžkem, mezanin s dvojlůžkem nebo dvěma lůžky. VILLA 8: obytná kuchyně s rozkládacím dvojlůžkem, dvě oddělené ložnice se čtyřmi lůžky nebo s dvojlůžky, kabina s palandou.

Stravování:

Vlastní.

Pláž:

Písčitá. Neplacená. Slunečníky a lehátka se dají pronajmout na místě.

Doprava:

Vlastní.

Sport a zábava:

Vodní sporty na pláži, minigolf, vyjížďky na čtyřkolkách, tenis, jízdy na koni. Trhy a kulturní akce v Narbonne.

Slevy:

SLEVA za včasný nákup 6% do 29.02. a 4% do 30.04.2016. SPECIÁLNÍ AKCE: SLEVA 20% při dvoutýdenním pobytu v období do 02.07. a od 03.09.2016.

565 656 610 Číslo zájezdu: 777 625
dnes 8–19 h

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Languedoc-Roussillon

5/ 5 1 recenzí

standys.cz září 2012 Výborná rodinná dovolená. Pro nás již tradiční rodinná dovolená tentokrát se zajezdy.cz :-)... celá recenze

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací