Hotel Le Coteau Et La Mer

  Francie, Bretaň, Tréboul

Le Coteau et la Mer

    Francie, Bretaň, Douarnenez, Tréboul
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Rezidence se nachází v městečku Douarnenez v samém srdci rezidenční čtvrti Tréboul. Přístav Tréboul je známým sportovním přístavem. Ve zdejším námořním klubu se pořádají různé jachtařské kurzy. S krásami zátoky a jeskyněmi se můžete seznámit prostřednictvím výletů, které pořádá místní informační centrum.

Přehled

ST3, AP4,4+,6,6+

Poloha

50 m od pláže Sables Blancs

Poloha

Rezidence Le Coteau et La Mer nabízí úchvatný výhled na oceán a zátoku Douarnenez. v blízkosti rezidence naleznete Spa-thalasso centrum, tenisové kurty. Obchody se nacházejí cca 1,5 km od rezidence.

Ubytování

Prémium rezidence nabízí 64 apartmánů, většina s krásným výhledem na oceán. K dispozici je recepce, vnitřní bazén, venkovní parkoviště zdarma, kryté parkoviště za příplatek, dětský koutek, prádelna za příplatek. K dispozici jsou kompletně vybavené byty s wifi připojení na internet za příplatek. Studio pro 3 osoby - ST3, cca 34 m2, plně vybavený kuchyňský kout (sklo-keramická deska, lednice, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kávovar na Expresso), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro jednu osobu, pokoj s dvěma lůžky, koupelna, většinou oddělené WC, TV, většinou balkon nebo terasa se zahradním nábytkem. Apartmán pro 4 osob - AP4, cca 37 m2, plně vybavený kuchyňský kout (sklo-keramická deska, lednice, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kávovar na Expresso), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro dvě osoby, pokoj s dvěma lůžky, koupelna, většinou oddělené WC, TV, většinou balkon nebo terasa se zahradním nábytkem. Apartmán superior pro 4 osob - AP4+, cca 40 m2, plně vybavený kuchyňský kout (sklo-keramická deska, lednice, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kávovar na Expresso), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro dvě osoby, pokoj s dvěma lůžky, koupelna, většinou oddělené WC, TV, většinou balkon nebo terasa se zahradním nábytkem. Apartmán pro 6 osob - AP6, cca 46 m2, plně vybavený kuchyňský kout (sklo-keramická deska, lednice, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kávovar na Expresso), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro dvě osoby, pokoj s manželskou postelí, kabina na spaní s palandou, koupelna, oddělené WC, TV, většinou balkon nebo terasa se zahradním nábytkem. Apartmán superior pro 6 osob - AP6+, cca 49 m2, plně vybavený kuchyňský kout (sklo-keramická deska, lednice, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kávovar na Expresso), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro dvě osoby, pokoj s manželskou postelí, kabina na spaní s palandou, koupelna, oddělené WC, TV, většinou balkon nebo terasa se zahradním nábytkem.

Stravování

Vlastní.

Doplňující informace

Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na mailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 630 701
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací