Hotel Bobycentrum

  Česko, Jihomoravský kraj, Brno

HOTEL BOBYCENTRUM - Rekreační pobyt - Brno

  Česko, Brněnsko, České přehrady, Jihomoravský kraj, Moravský kras, Brněnská přehrada, Brno
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Z hotelu je snadno dostupné brněnské výstaviště, historické centrum nebo brněnský okruh, pořádající každoročně závody Moto GP. V těsné blízkosti je možno zdarma využít na 200 parkovacích míst nebo za poplatek hlídané parkování v podzemních garážích. Komplex Bobycentrum umožňuje využití motokárové dráhy, nově otevřeného fitness centra a místností pro squash. Samotný hotel Bobycentrum je vhodný nejen pro služební cesty, ale mohou ho využít i rodiny s dětmi. Město Brno nabízí mnoho možností kulturního i sportovního využití. V Národním divadle Brno nebo Městském divadle Brno mohou návštěvníci shlédnout operní, baletní nebo činoherní představení. Milovníci umění mohou zavítat kromě Moravské galerie Brno i do mnoha dalších menších galerií a divadel jako jsou např. Husa na provázku nebo Reduta. Ubytovací zařízení má bezbariérový přístup a je vhodné pro rekreaci invalidních občanů.

V nejbližším okolí se nachází Vila Tugendhat – vila Tugendhat je jako jediná památka moderní architektury v České republice zapsána na Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

Ubytování

Pokoj Standard – pokoj s oddělenými postelemi o velikosti 2×1m nebo manželskými postelemi o velikosti 2×2m, TV/SAT, připojením k internetu přes Wi-Fi, psacím stolem, kobercem, lampičkou, trezorem, minibarem, fénem na vlasy, koupelnou s vanou a vlastním sociálním zařízením a klimatizací. Pokoj Superior – pokoj s manželskou postelí přizpůsobený pro osoby s tělesným postižením, TV/SAT, připojením k internetu přes Wi-Fi, psacím stolem, kobercem, lampičkou, trezorem, minibarem, fénem na vlasy, koupelnou s vanou a vlastním sociálním zařízením a klimatizací. Apartmán – apartmán s ložnicí a manželskou postelí, obývacím pokojem, TV/SAT, připojením k internetu přes Wi-Fi, psacím stolem, kobercem, lampičkou, trezorem, minibarem, fénem na vlasy, koupelnou s vanou a vlastním sociálním zařízením a klimatizací.

565 656 610 Číslo zájezdu: 690 495
dnes 8–19 h