Hotel Chata Macocha

Česko, Jihomoravský kraj, Vilémovice

CHATA MACOCHA - Rekreační pobyt - Blansko

  Česko, Jihomoravský kraj, Vilémovice
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Turistická chata s mnohaletou tradicí, která byla kompletně zrekonstruována a modernizována ve stylu švýcarských horských chat s jednoduchým, ale účelným vybavením, se sociálním zařízením na patře. Kapacita chaty je 65 lůžek ve dvou, tří a vícelůžkových stylově zařízených pokojích. Součástí chaty je restaurace s kachlovými kamny a venkovní terasou, kde Vám nabídneme jedinečné místní speciality.Bezprostřední blízkost všech přístupných jeskyní, lanová dráha na Macochu, silniční vláček, divoké přírodní scenérie krasových plošin, jedinečný vápencový ráj, to vše je jedinečná možnost pro nevšední výlety a pobyty rodin i skupin. Výjimečná poloha a charakter Chaty Macocha ji předurčuje k tomu, aby se stala ideálním místem Vaší dovolené.—— V nejbližším okolí se nachází MORAVSKÝ KRAS – moravský kras patří mezi nejvýznamnější krasové oblasti ve střední Evropě. Na celém území je známo více než 1100 jeskyní, z nichž pět je přístupných veřejnosti. Dále pak PUNKEVNÍ JESKYNĚ A PROPAST MACOCHA – punkevní jeskyně leží v severní části Moravského krasu v kaňonu Pustého žlebu, v národní přírodní rezervaci Vývěry Punkvy. Suchá část byla zpřístupněna již v roce 1909.

Ubytování

Ve dvoulůžkových až osmilůžkových pokojích se sociálním zařízením na patře. Nově k dispozici dva rodinné apartmány (čtyřlůžkový a pětilůžkový) s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou.

Letní popis

Bezprostřední blízkost všech přístupných jeskyní, lanová dráha na Macochu, silniční vláček, divoké přírodní scenérie krasových plošin, jedinečný vápencový ráj, to vše jsou lákadla pro turisty z celého světa. Koupání Blansko - koupaliště, přehrada, minigolf, Jeskyně Punkevní s lodičkami, Jeskyně Sloupsko - Šošůvské, Pískovcové jeskyně Rudka - rozhledna, Hladomorna pod zříceninou hradu Holštejna, Perštejn - jeden z nejmohutnějších hradů u nás, Boskovice - "Western city", židovské město, hrad, zámek.

Zimní popis

Lyžařský areál se nachází nedaleko krajského města Brna v městské části Blansko - Hořice. K dispozici jsou 2 vleky s talířovými unášeči a s regulací rychlosti. Toto ocení především lyžaři začátečníci při nástupu na vlek. Horní vlek o délce 315 m s převýšením 74 m umožní sportovní vyžití náročnějším lyžařům a dolní vlek o délce 170 m s převýšením 43 m je určen pro méně náročné. Všechny sjezdovky jsou upravovány rolbou, nové technické zasněžování umožňuje vysněžení celého areálu.

Slevy

Dítě do 5 let bez nároku na lůžko zdarma.

565 656 610 Číslo zájezdu: 690 494
dnes 8–19 h