Club Family Garden Hotel

  Turecko, Alanya, Payallar

5/5

HOTEL CLUB FAMILY GARDEN

    Turecko, Alanya
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Příjemný rodinný hotel s přátelským personálem ve středisku Konakli. Hotel se nachází 115 km od mezinárodního letiště v Antalye, 16 km od centra Antalye, 500 m od nákupních možností ve středisku Konakli. Městečko Side je od hotelu vzdáleno cca 55 km.

Vybavení Hotelu

Hostům je k dispozici recepce, lobby, wifi připojení, hotelová restaurace, několik barů, venkovní bazény, dětský bazén, (u bazénu jsou slunečníky a matrace zdarma), miniklub, skluzavka, šipky, stolní tenis, biliard, animační a večerní programy, masáže, sauna, hammam.

Vybavení pokoje

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek pro děti, jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou, toaleta, fén), klimatizací, telefonem, Sat- Tv, minibarem, trezorem a balkonem.

Pláž & plážový servis

Písečno-oblázková pláž je dlouhá cca 50m, nachází se cca 250m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, ručníky za poplatek. K dispozici je plážový bar a hotelový shutle bus (zdarma).

Stravování

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Club Family Garden Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 647 675
dnes 8–19 h

Hodnocení

16. nejlepší hotel v destinaci Alanya

5/ 5 1 recenzí

Veronika červenec 2016 Super dovolená. Vše super...velká spokojenost ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-club-family-garden-alanya-turecko-z647675/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací