Hotel Mediterraneo Residence

Itálie, Kampánie, Marina di Camerota

Rezidence Mediterraneo

  Itálie, Kampánie, Marina di Camerota
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Rezidence se nachází cca 400 m od centra Marina di Camerota, které je jedním z nejvyhledávanějších míst v oblasti národního parku Cilento, pouhých 10 km od Palinura. Marina di Camerota je místem navštěvovaným pro svou polohu u průzračného Tyrhénského moře s členitým pobřežím, romantickými plážemi, útesy a jeskyněmi. Centrum láká k prohlídce svými úzkými uličkami plnými klasických italských obchůdků, pizzeriemi, restauracemi, bary a především pěší promenádou podél přístavu. Pláž 100 m písek, romantická, malá pláž s pozvolným vstupem do moře.

Ubytování

Dvoupatrová moderní budova je složená ze 16-ti apartmánů typu trilo s přímým výhledem na moře. Všechny apartmány jsou velice vkusně a moderně vybaveny. Každý apartmán je složen z ložnice s manželským lůžkem, pokojem se dvěma samostatnými lůžky, prostornou prosklenou terasou s plně vybaveným kuchyňským koutem a přímým výhledem na moře, WC, sprcha, TV, telefon. Apartmán trilo pro 2-4 osoby - ložnice s manželským lůžkem, pokoj se samostatnými dvěma lůžky, prosklená terasa s plně vybaveným kuchyňským koutem, WC se sprchovým boxem, TV, telefon, klimatizace na vyžádání za příplatek.

Vybavení

V areálu je parčík s dětským koutem, vyhlídková terasa s posezením, recepce, prostorné uzavřené nehlídané parkoviště. Zábava disco bar v centru, Aquapark (Praia a Mare). Široká nabídka výletů - lodní výlet do jeskyní, Pompeje, Vesuv, Capri. Český delegát.
Železniční stanice: 12 km Pisciotta.
Letiště: 180 km Neapol . Možnost transferu 10 €/osoba/cesta.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mediterraneo Residence
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 056 627
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-rezidence-mediterraneo-kampanie-italie-z2056627/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací