Hotel Residence Le Parc Vélusine

  Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Antibes

4/5

Residence Le Parc Vélusine

    Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Antibes
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Stručný popis


Antibes leží v samém srdci Azurového pobřeží uprostřed květnaté krajiny. Omývá ho Středozemního moře s mimořádně rozmanitým pobřežím. Opravdový ráj pro milovníky starých měst. Užijete si podnebí s mírným klimatem, v okolí můžete navštívit spoustu památek, festivalů a muzeí, můžete odpočívat a užívat si radosti z dovolené.

Aktivity a zábava
Antibes má jedno z nejdelších pobřeží Francie. Nabízí vodní sporty, jako je jachting, windsurfing, vodní lyžování, potápění, rybaření, půjčování lodí, parasailing.
Na pevnině můžete využít tenis, golf, cyklistiku, nordic walking. Nesmíme zapomenout na slavný aquapark Marineland.

Služby a vybavení

Rezidence se nachází 500 m od dlouhé oblázkové pláže, v centru města. Jedná se o soukromý park s 2 bazény (otevřeno v červenci / srpnu) a 2 tenisovými kurty. Vélusine Park je ideální základnou pro pobyt kombinující odpočinek a poznávání oblasti. Veřejné telefony, vnitřní parkoviště (v závislosti na dostupnosti): 25 Euro/týden mimosezonu a 45 Euro/týden v červenci a srpnu (orientační ceny, mohou se změnit). Venkovní parkoviště v aerálu zdarma. Pobytová taxa podle aktuálních sazeb se platí na místě. Kauce 200 Euro. Závěrečný úklid není v ceně, je potřeba vrátit apartmán čistý a uklizený.

Ubytování: apartmány a studia ve třech třípatrových rezidencích. Všechny s balkónem, verandou nebo malou zahrádkou se zahradním nábytkem, mají vybavený kuchyňský kout (mikrovlnná trouba, myčka nádobí, lednice, sporák), koupelnu se sprchou a WC, většina apartmánů má klimatizaci.

Studio 4 pro 4 osoby
(27–29 m2): obytná místnost s rozkládacím gaučem, pokojík bez okna s palandou.
Bilo 4 pro 4 osoby (28 m2): obytná místnost s rozkládacím gaučem, ložnice s manželskou postelí.
Bilo 5 pro 5 osob (39 m2): obytná místnost s rozkládacím gaučem a jedním samostatným lůžkem, ložnice s manželskou postelí. RDC – v přízemí s malým balkonem, RDJ – v přízemí s neoplocenou předzahrádkou, Etage – v 1.-3.patře s terasou.
Bilo 6 pro 6 osob (39 m2): obytná místnost s rozkládacím gaučem, výklenek s palandou, ložnice s manželskou postelí.
Trilo 6 pro 6 osob (50 m2): obytná místnost s rozkládacím gaučem, ložnice s manželskou postelí, pokoj se 2 samostatnými lůžky.

Vybavení apartmánů
Kuchyň s myčkou nádobí, trouba nebo mikrovlnná trouba, lednice a elektrický sporák, koupelna, WC, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem, TV, většina větších apartmánů má klimatizaci.

Stravování

bez stravy, možnost vaření ve vybavené kuchyni v apartmánu. Nedaleko restaurace, pizzerie, obchody s potravinami.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence Le Parc Vélusine ***
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 700 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 660 691
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Provence-Alpes-Côte d'Azur

4/ 5 1 recenzí

robert bukvaj srpen 2016 Dovolena francie. spokojenost trosku problem s ektrikou jinak bez vyhrad... celá recenze

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací