Hotel Europa

Řecko, Olympská riviéra, Olympiaki Akti (Olympic Beach)

Hotel Europa

  Řecko, Olympská riviéra, Olympiaki Akti (Olympic Beach)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel Europa

Ubytování - Hotel EUROPA * - Paralia KateriniHotel Europa je útulný rodinný hotel situovaný v zahradě s bazénem je vhodným místem k prožití příjemné dovolené na krásném místě, nedaleko nádherné písečné pláže. Hotel je vhodný jak pro páry, tak i pro rodiny s dětmi, kteří jistě ocení domácí prostředí a pohodovou atmosféru.V hotelu Europa jsou Vám k dispozici pokoje - studia - dvoulůžková, třílůžková a čtyřlůžková.2lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, vlastní sociální zařízení, TV, klima (cca 5€/den). Vzdálenost od dlouhé písečné pláže cca 300m. Hotel má vlastní bazén, bar s posezením u bazénu.Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením-koupelna s WC, satelitní televizí a každý pokoj má svůj balkon s výhledem na moře. Studia jsou rovněž vybavena klimatizací. Cena klimatizace není započítána v ceně pokojů. (Příplatek za využití klimatizace- 5€ / den)Hotel Europa se nachází ve vzdálenosti asi 300metrů od moře v klidném prostředí a asi 150metrů od centra letoviska OLYMPIC BEACH je propojeno s Paralia Katerini (cca 2km procházkou po plážové promenádě)..

565 656 610 Číslo zájezdu: 603 804
dnes zavřeno

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací