Hotel Malibu Apartments

  Černá Hora, Bar, Sutomore

3/5

Penzion Malibu AI

    Černá Hora, Bar, Sutomore
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

penzion se nachází na promenádě u oblíbené sutomorské pláže. Centrum Sutomore je od penzionu Malibu vzdáleno cca 500 m. Podél pláže vede promenáda, která nabízí velký výběr nákupních možností (butiky, obchůdky se suvenýry, zlatnictví), ale také celou řadu restaurací a kaváren.

Vybavenost

restaurace s terasou, WiFi připojení (zdarma), parking (zdarma).

Ubytování

klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky, vlastní soc. zařízení, TV, lednička. Některé pokoje s výhledem na moře (za příplatek).

Stravování

ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře formou švédských stolů včetně nápojů (voda, džusy, pivo, víno) - v hotelové restauraci, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (pivo, džusy, víno, voda, minerálka, káva, čaj, rakije a snack občerstvení) v hotelovém All Inclusive baru (10:00-22:00). Stravování v blízkém hotelu Korali All Inclusive Club.

Pláž

přímo u penzionu je písečně-oblázková pláž. Možnost zapůjčení lehátek a slunečníků za poplatek.

Sport a zábava


ycházky do blízkého okolí - pahorek Golo Brdo, odkud je nádherný výhled na celé Sutomore, zříceninu Haj-Nehaj či pozůstatek kláštera na výběžku Ratac. Široké možnosti posezení v místních kavárničkách, barech, pestrý výběr balkánské zábavy.

Názor CK

penzion je vhodný pro všechny generace.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Malibu Apartments ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 30 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 604 265
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Bar

3/ 5 2 recenzí

Karel září 2015 Malibu - Sutomore Krásná dovolená. Po přečtení předchozí recenze jsme málem s manželkou nechtěli odjet. Proto píšu tuhle recenzi abych tady dal svůj názor a také fot... celá recenze

Anna Sydorčuková červenec 2015 Hodnocení penzionu Malibu. Velké zklamaní, jak s ubytováním, tak se stravou a personálem. Nedá se porovnat s dovolenou u jiných společností. Za stejné peníze... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-penzion-malibu-ai-barska-riviera-cerna-hora-z604265/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Černá Hora

Černá Hora je menší nedávno vzniklý stát, který leží u Jaderského moře. Většina území je hornatá s vrcholy přesahujícími i 2 500 metrů nadmořské výšky. Pobřeží dlouhé téměř 300 km je tvořeno písčitými a oblázkovými plážemi, kouzelnými zálivy i mohutnými útesy. Malebnou krajinu dotváří vesničky, historické památky, starobylá města i moderní přímořská letoviska. Krásy Černé Hory jsou podobné těm chorvatským. Velkou výhodou je ale méně rozvinutý turistický ruch a klidnější prostředí. V Černé Hoře je také mnohem více pláží písečných a místní destinace jsou daleko lépe dostupné letecky. Pobřeží Černé Hory je velmi oblíbené pro potápění, plachtění a všechny možné vodní sporty. Přírodní podmínky země jsou velmi vzácné, méně obydlené části Balkánského poloostrova obecně zaručují pozoruhodnou faunu a flóru.

Černá Hora - více informací