Hotel Baranya

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Harkány

2/5

Hotel Baranya, Harkány

    Maďarsko, Jižní Maďarsko, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Harkány
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Lázně Harkány jsou městem léčebné vody. Rozkládá se v sousedství města Pécs na jihu Maďarska. Zdejší léčebná voda je unikátní složením a účinky.
Léčebnou vodu s vysokým obsahem sulfidu karbonylu, která vyvěrá z hlubiny 62 stupňů horká, si návštěvník může užívat ve formě vanových koupelí i v bazénu.

Hotelový komplex s rodinnou atmosférou se nachází naproti vchodu do lázní. Budovy obklopuje velmi příjemná udržovaná zahrada plná okrasných dřevin.

Stravování: v hotelu je restaurace, kavárna a bar

Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, příslušenství, minibar, televize, telefon, bez balkonu. V roce 2014 byla předána do provozu nová část
hotelu. Tato nová část je vybavena výtahem a všechny pokoje zde mají klimatizaci a balkon.

Vybavení:v hotelu je k dispozici hostům 105 pokojů (standard, comfort, deluxe), bar, kavárna, restaurace a letní zahrada kde se pořádají programy s živou hudbou. V nové části hotelu v prvním patře se nachází relaxační centrum s bazénem, vířivkou, saunou. K hotelu patří také uzavřené parkoviště.

Stravování

snídaně formou bufetový stolů
večeře - výběrem ze 3 jídel

Ubytování

dvoulůžkový pokoj, možnost přistýlky. Vybavení pokoje -koupelna, WC, TV a minibar Velikost pokoje: Check inn: 14:00
Check out: 11:00

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Baranya ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 879 131
dnes 8–19 h

Hodnocení

2/ 5 2 recenzí

Romana květen 2014 Hotel baranya. Byla to hruza,snídaně strašná,špinavé ubrusy,po dobu třech snídaní stále stejný flek na ubrusu. Výběr jídel děs! V Madarsku jsem z... celá recenze

JARMILA prosinec 2013 Silvestr 2013. velký propadák .již pátý rok jsme trávili silvestra v Harkánech,vždy v hotelu Platán a to bylo super.Silvestr v hotelu Baranya něc... celá recenze

Lokalita

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací