Fany Studia a Apartmány

  Řecko, Olympská riviéra, Nei Pori

5/5

Apartmánový dům FANY

  Řecko, Olympská riviéra, Nei Pori
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis hotelu
Kladné stránky

písečná pláž 150 m
v klidné části letoviska
oblíbené ubytování
příjemné prostředí
wi-fi

Záporné stránky

ubytování i ve vyšších patrech bez výtahu
klimatizace za příplatek 5-6 EUR/den

Apartmánový dům FANY

Apartmánový dům Fany se už přes 20 let těší své oblibě. Nabízí ubytování v prostorných studiích a apartmánech, které se nachází v patře nebo přízemí. K pláži, plážové promenádě a do centra letoviska Nei Pori se dostanete hned po pár metrech chůze. Budova je velmi dobře udržovaná a stojí v klidnější boční uličce. Studia a apartmány jsou standardně a účelně vybaveny včetně povlečení a deky s polštářem. Apartmánový dům Fany doporučujeme všem věkovým kategoriím.

Studio pro 2 osoby (ST 2)

místnost se dvěma lůžky nebo manželskou postelí (š. 140 cm) s možností jedné přistýlky (pevné lůžko). Součástí je kuchyňský kout, který je uzpůsoben pro jednoduchou přípravu jídla. Je vybaven základním nádobím odpovídajícímu počtu osob. Dále pak lednička, vařič, varná konvice, TV, klimatizace (možnost podle potřeby za příplatek 5-6 EUR/ den), vlastní sociální zařízení, sprchový kout balkánského typu, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem. Některé balkony jsou průchozí, malý ručník/ osoba/ pobyt.

Apartmán typu bilo pro 2 osoby (BILO 2)

jedna ložnice se dvěma lůžky nebo manželskou postelí (š. 140 cm), v některých možnost přistýlky (pevné lůžko). Samostatná malá kuchyňka, která je uzpůsobena pro jednoduchou přípravu jídla se základním vybavením a nádobím odpovídajícímu počtu osob. Dále pak lednička, vařič, varná konvice, TV, klimatizace (možnost podle potřeby za příplatek 5-6 EUR/ den), vlastní sociální zařízení, sprchový kout balkánského typu, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem. Některé balkony jsou průchozí, malý ručník/ osoba/ pobyt.

Apartmán pro 4 osoby (AP 4)

oddělené ložnice se dvěma lůžky nebo manželskou postelí (š. 140 cm), v některých možnost přistýlky (pevné lůžko). Součástí je kuchyňský kout, který je uzpůsoben pro jednoduchou přípravu jídla. Je vybaven základním nádobím odpovídajícímu počtu osob. Dále pak lednička, vařič, varná konvice, TV, klimatizace (možnost podle potřeby za příplatek 5-6 EUR/ den), vlastní sociální zařízení, sprchový kout balkánského typu, balkon nebo terasa se zahradním nábytkem. Některé balkony jsou průchozí, malý ručník/ osoba/ pobyt.

Stravování

možnost vaření z vlastních zásob nebo dokoupení večeří či polopenze v CK. Jednoduché servírované snídaně (pečivo, uzeniny,vejce, sýr, zelenina, káva nebo čaj), večeře servírované o dvou chodech, malý dezert. Nápoje nejsou zahrnuty v ceně. Stravování se podává v taverně Psata cca 30 m od domu.

Vzdálenosti

pláž 150 m, promenáda 100 m, obchod 30 m, restaurace 100 m, Soluň 108 km, Atény 411 km.

Pláž

dlouhá, písečná, místy až 50 m široká s jemným pískem a pozvolně
se svažujícím dnem.

Zábava a sport

na pláži vodní sporty - vodní banán nebo lyžování, možnost vzlétnutí nad moře s padákem. Pro sportovně založené turisty zde bylo postaveno centrum, kde nechybí tenisové kurty, sportovní hřiště, vybavené fit centrum a dětský koutek. V hlavní sezoně u plážové promenády najdete malý lunapark pro nejmenší děti. Jednou týdně se zde koná tradiční trh. Vlakového spojení můžete využít k individuálním výletům (trať mezi Soluní a Aténami), nebo si vybrat na místě z široké nabídky organizovaných fakultativních výletů.

Destinace
Proč právě Nei Pori?

Nei Pori je moderní přímořské letovisko a leží u jedné z nejkrásnějších písečných pláží na řecké pevnině. Pláž, která je místy široká až 50 m je ozdobena palmovými oázami s mnoha slunečníky. Zažijte koupání v čistém moři s výhledem na vrchol hory Olymp. Především rodiny s dětmi ocení pozvolný vstup do moře a jeho čistotu. I v plné sezóně tady najdete dostatek prostoru i pro sportovní aktivity. Dlouhá pobřežní promenáda lemována řadou taveren, cukráren, obchůdků, restaurací a kaváren láká k posezení. Děti určitě nadchne malý lunapark. Po celé léto jezdí z Nei Pori malý vláček do města Platamonas a ke zřícenině hradu.

Vzdálenost od letiště: Soluň 138 km.

Pláž: široká písečná s pozvolným vstupem do vody.

Moře: průzračně safírové, čisté.

Aktivity v okolí: vodní sporty na pláži, tenisové kurty, malé fitcentrum, dětský koutek, v letní sezóně malý lunapark pro děti, jednou týdně se tu koná tradiční trh, fakultativní výlety do okolí.

Ubytování: apartmánový dům s vlastním kuchyňským koutem, strava vlastní nebo možnost dokoupení polopenze v ČR.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování, autobusovou dopravu, poplatky spojené s ubytováním, závěrečný úklid, služby delegáta.
  • ubytování, letenku včetně tax, poplatků a základního palivového příplatku, poplatky spojené s ubytováním, závěrečný úklid, transfer v místě pobytu, služby delegáta. Let do Soluně je s mezipřistáním v Ostravě
  • ubytování, letenku včetně tax, poplatků a základního palivového příplatku, poplatky spojené s ubytováním, závěrečný úklid, transfer v místě pobytu, služby delegáta. Let zpět ze Soluně do Ostravy je s mezipřistáním v Brně.
  • Ubytování, jednosměrnou autobusovou jízdenku a jednosměrnou letenku včetně tax, poplatků a základního palivového příplatku, poplatky spojené s ubytováním, transfer v místě pobytu, závěrečný úklid, služby delegáta.
  • Ubytování, jednosměrnou autobusovou jízdenku a jednosměrnou letenku včetně tax, poplatků a základního palivového příplatku (let zpět ze Soluně je s mezipřistáním v Brně), poplatky spojené s ubytováním, transfer v místě pobytu, závěrečný úklid, služby delegáta.
  • Ubytování, jednosměrnou autobusovou jízdenku a jednosměrnou letenku včetně tax a základního palivového příplatku**, (cesta tam letecky s mezipřistáním v Ostravě), zpět busem, stravu podle objednaných služeb, závěrečný úklid, služby delegáta.
  • Ubytování, jednosměrnou autobusovou jízdenku a jednosměrnou letenku včetně tax a základního palivového příplatku**, ( cesta tam letecky, zpět busem), stravu podle objednaných služeb, závěrečný úklid, služby delegáta.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění, rekreační poplatek 1,50 EUR/studio/noc, volitelné příplatky (klimatizace, strava).
  • cestovní pojištění, rekreační poplatek 1,50 EUR/studio/noc, volitelné příplatky.
  • Cestovní pojištění (není-li uvedeno ve službách), palivový příplatek, rekreační poplatek - placeno na místě 1,50 Eur/studio/noc.
  • Cestovní pojištění (není-li uvedeno ve službách), palivový příplatek, rekreační poplatek, placeno na místě1,50 Eur/studio/noc.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KM Travel (TVARBET MORAVIA, a.s.), IČ 13690558.
Název hotelu dle pořadatele: Apartmánový dům FANY
Lokalita dle pořadatele: Olympská riviéra, Nei Pori
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Fany Studia a Apartmány **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 140 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 606 635
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Olympská riviéra

5/ 5 8 recenzí

Michal srpen 2020 Nenadchne ani neurazí. Nei Pori je skvělá volba pro ty co hledají klid, hezké moře a krásnou pláž. Noční život tu nehledejte.... celá recenze

Rosée srpen 2019 Rosée. Moře skvělé, středozemní strava vynikající! Ceny akcí jsou docela drahé... Pravoslavná mše s nádhernými zpěvy byl skvělý duchovní... celá recenze

borulka srpen 2018 Super dovolená s dětmi. Parádní počasí, krásné klidné prostředí, čisté ubytování, za nás super!!!!... celá recenze

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Apartmánový dům FANY
  Řecko, Olympská riviéra, Nei Pori

Cena
11 467 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 606 635

Zájezd

osoba na pevném lůžku
0
11 467 Kč
dospělá osoba na přistýlce
0
8 407 Kč
dítě do 16 let na přistýlce
0
7 302 Kč
1. dítě do 6 let bez nároku na lůžko
0
8 490 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
690 Kč
příplatek za neobsazené lůžko
0
3 590 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
880 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
544 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč