San Francesco Camping Village

  Itálie, Lombardie, Desenzano del Garda

Camping Village San Francesco

    Itálie, Lago di Garda, Desanzano del Garda
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Program zájezdu
Příjezd do hotelu
Popis zajezdu

Kemp Village San Francesco**** autobusem má ideální polohu přímo u jezera mezi okouzlujícím městem Sirmione se dvěma termálními SPA, která jsou známá po celé Evropě a mezi rušným městem Desenzano. Tento kemp leží ve stínu vzrostlých stromů a je moderně vybaven včetně možností sportovního vyžití a bazénu se třemi lagunami, jacuzzi a různými vodními atrakcemi. S sebou si můžete vzít i svého pejska!

Poloha: 4 km od centra města Sirmione

Pláž: Částečně travnatá a částečně oblázková pláž přístupná přímo z kempu.

Bazén: pro děti i dospělé se třemi lagunami s rozdílnými hloubkami  (0.60 m, 1.10 m, 1.40 m) – otevřen od 22. dubna do 18. září. Koupací čepice jsou povinné.

Animační programy: miniklub a široký výběr animačních programů pro děti i dospělé probíhají cca od 13. června do cca 11. září

Možnost stravování: restaurace/pizzerie, občerstvení s sebou, bar, zmrzlinárna. Supermarket, trafika, tabák, bazar, suvenýry.

Vybavení: Dětské hřiště, fotbal pro 5 hráčů, volejbal, basketbal, stolní tenis. Za příplatek: tenisový kurt, herna, loďky, půjčení šlapadel a kánoí, minigolf (3 km), golf (10 km). Prádelna, Wi-fi připojení, herna, myčka, přístav pro čluny, lékař (v hlavní sezóně).

Možnost ubytování: 

Happy Standard mobilehome nabízí veškeré nezbytné vybavení nutné pro ubytování 5 dospělých osob a jedno dítě. Součástí vybavení je: obývací prostor a kuchyň s lednicí včetně mrazáku a čtyřplotýnkový vařič, sedačka může být využita jako další spací prostor pro 1 osobu, ložnice s manželskou postelí, koupelna se sprchou, umyvadlem a WC, druhá ložnice s jednou samostatnou postelí a patrovou postelí.

Ložní prádlo vlastní nebo možné půjčit za příplatek.

Příjezd/minimální délka pobytu:

  • 3 noci pouze ve dnech 07. 5. – 14. 5. 2016, 28. 5. – 11. 6. 2016 a 25. 06. –  02. 07. 2016 /  vlastní doprava
  • 7 nocí ve dnech 23. 4. – 30. 9. 2016 / doprava autobusem nebo vlastní doprava

Nástupní dny: sobota

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

San Francesco Camping Village ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 607 830
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací