Grand China Princess Hotel

  Thajsko, Bangkok

Grand China

    Thajsko, Bangkok
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha hotelu

hotel v centru Bangkoku, v dosahu památek, nákupních center a restaurací, mezi ulicemi Ratchawong a Yaowarat, uprostřed Chinatown. Královský palác, Zlatý Buddha v pěším dosahu od hotelu.

Vybavení hotelu

recepce, restaurace, hotelová terasa, 2 bary, fitness, konferenční místnosti, bazén, WiFi připojení.

Ubytování

hotel má 155 pokojů a 22 suite, základní typ superior. Deluxe a suite jsou za příplatek. Moderně zařízené pokoje, klimatizace, WC, koupelna, telefon, minibar, trezor, vysoušeč vlasů, přípojení k internetu (za poplatek).

Služby za poplatek

thajské masáže, wellness, internet.

Názor CK

Kvalitní městský hotel v centru města v dosahu památek i nákupních center. Ideální pro kombinaci s pobytem na ostrovech nebo v Pattaye.

Stravování

snídaně

Internet

WiFi za poplatek.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand China Princess Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 608 078
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-grand-china-bangkok-thajsko-z608078/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací