Hotel Citadel

  Nizozemí, Amsterdam

CITADEL

  Nizozemí, Amsterdam
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Místo

V Amsterdamu se v kulisách 17. století žije rytmem současnosti. I když zdaleka nepatří k největším evropským městům, v mnohém je nepřekonatelný – v počtu květů na ulicích a v parcích, bicyklů, kanálů a mostů, Rembrandtových obrazů. V Amsterdamu je všude blízko, do muzea Vincenta Van Gogha se stálou sbírkou asi dvou set obrazů a šesti set kreseb od samotného Mistra i jeho současníků, k Madamme Tussaud i k domu, kde se za války skrývala židovská rodina Anny Frankové. Amsterdamem se dá projít za jeden den, ale ten se dá protáhnout dlouho do noci, pokud se necháme nalákat na kulinářské zážitky, které slibuje více než dva tisíce restaurantů, kaváren a barů.

Poloha

rodinný hotel v centru Amsterdamu, v pěším dosahu z hlavního nádraží, poblíž Královského paláce, náměstí Dam, domu Anny Frankové a dalších atrakcí.

Ubytování

38 stylových pokojů (sociální zařízení, fén, TV, telefon, trezor).

Vybavení

snídaňová místnost.

Další informace

Výše uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. Výše letištních tax se může měnit v závislosti na ceně ropy a kurzu USD.

Výlety

Cesta přes holandský venkov do Zaanse Schans – vesnice větrných mlýnů, návštěva výrobny tradičních dřeváků, rybářské vesnice Volendam a Marken s dřevenými domky, sýrová farma. Odjezdy denně od 9,15 nebo 14,30 hod. Jazyky – AJ, FJ, NJ, ŠJ.Výlet okolo hlavních památek – Královský palác, Národní památník, trh Albert Cuijp. Odjezdy denně od 10 hod. Jazyky – AJ, FJ, NJ, ŠJ.Pěší výlet s průvodcem po Amsterdamu. Navštívíte nejznámější památky jako královský palác, nebo Dam Square, nebo budovy spjaté s životem Anny Frankové. Podíváte se také do Red Light District - centra starého města. Výlet je dostupný pouze v AJ, každou sobotu od 13 hod. Procházka “tmavým” Amsterdamem do známé části Red Light District (oblast prostituce), návštěva ulice Zeedijk (bývalá nejnebezpečnější ulice města, nyní oblast hospůdek a barů). PÁ a SO od 20.00 hod.Romantická 2 hodinová plavba lodí přes noční Amsterdam s osvětlenými budovami na nábřeží. Během plavby je podáváno víno a holandské sýry. Denně od 21.00 hod z Prins Hendrikkade 33a.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Citadel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 654 045
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-citadel-holandsko-nizozemi-z654045/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).