My Blue Hotel

  Brazílie, Ceará, Jericoacoara

MY BLUE HOTEL (ex MOSQUITO BLUE)

    Brazílie, Ceará, Jericoacoara
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází na privilegovaném místě přímo na pláži Jericoacoara jen pár kroků od centra městečka plného barů, restaurací a obchodů. Nejznámější duna, odkud se pozorují úchvatné západy slunce se nachází taktéž jen pár kroků od hotelu.

Vybavení hotelu

Pro skvělou pohodu a relaxaci Vám je zde k dispozici prostorné patio se vzrostlou zahradou, bazén s terasou, masáže, panoramatická restaurace s mezinárodní kuchyní, bar na pláži, lehátka na pláži, přístup na internet, herna, butik, prádelna a úschova surfů.

Vybavení pokoje

Pokoje jsou rozděleny na standard pokoje a de luxe (ty mají navíc předsíň se sofa). Všechny mají klimatizaci, koupelnu s WC, satelitní TV, telefon, milibar, trezor a připojení na internet. Některé pokoje mají terasu.

Stravování

Snídaně.

Sport a zábava

Bazén, masáže, windsurfing, kite-surf, buggy.

Hodnocení CK

Pro náročné milovníky klidu, pohody, romantiky a dobrodružství uprostřed panenské přírody.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

My Blue Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 610 671
dnes 8–19 h

Lokalita

Brazílie

Brazílie je největší stát v Latinské Americe, jehož teritorium se táhne od východního pobřeží přes amazonské pralesy až k vrcholkům And. Díky tomu nabízí Brazílie různorodost krajiny a podnebí. V Brazílii můžete zdolávat vrcholky hor, brodit se houštinami pralesů nebo odpočívat u modrého moře na sluncem prohřátém písku. Tropické podnebí je zárukou celoroční turistické sezóny. Úředním jazykem je portugalština.

Brazílie - více informací