Vitalhotel Lembacher Hof

  Rakousko, Horní Rakousko, Lembach im Mühlkreis

4/5

Lembach, hotel Lembacherhof, all incluvie light - léto

  Rakousko, Horní Rakousko, Lembach im Mühlkreis
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Rakousko nabízí jedinečné možnosti k prožití dovolené plné zážitků. Můžeme se kochat přírodou, najít sami sebe nebo si třeba vyzkoušet meze svých možností. Ať už se rozhodneme proniknout do fascinujícího světa hor po svých nebo se tam pohodlně vyvést lanovkou, čekají nás nezapomenutelné zážitky z objevování majestátních horských hřebenů, sytě zelených lesů a teplých jezer s průzračně čistou vodou. Horním Rakouskem protéká řeka střední Evropy Dunaj ( 2 888 km). Právě zde se nabízí jedinečná dovolená v evropské chráněné oblasti Donauental, která se rozkládá mezi Hofkirchenem v Dolním Bavorsku a Aschachem na Dunaji v Horním Rakousku. Z hornorakouských jezer jsou zejména u jachtařů oblíbená jezera Attersee a Traunsee. K nejteplejším jezerům patří Mondsee a sousední jezero Irrsee. Perlami Solné komory jsou Wolfgangsee a Hallstattské jezero. V roce 1997 vyhlásilo UNESCO oblast kolem hallstattského jezera za světové kulturní dědictví. Přírodní klenot Národního parku Vápencové Alpy se nachází na jihu Horního Rakouska a pyšní se vzácnými živočišnými druhy a malebnými oblastmi pro pěší turistiku (Ennstal, Pyhrn-Priel a Steyrtal). Nacházejí se zde mnohé cyklotrasy – Enžská stezka, Innská stezka, Mozartova cyklostezka a další.

Rodinný hotel Lembacherhof s příjemnou atmosférou se nachází v centru obce Lembach.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek, rodinné pokoje až pro 6 osob (2 pevná lůžka + 4 přistýlky pro děti). Všechny pokoje jsou s vlastním sociálním zařízením, SAT-TV, rádiem.

Stravování

all inclusive light:
- uvítací přípitek
- bufetové snídaně 08.00-10.00
- možnost pozdní snídaně 10.00-11.00
- nápoje (minerálka, dětský džusový bar, káva, čaj) v čase 17.00-21.00
- večeře 18.30-20.00 (formou výběru z menu nebo bufet) + pivo nebo víno (1 pivo nebo ? l vína)

Vybavení

recepce, hala, restaurace, pivnice, zahrada s lehátky a slunečníky, dětské hřiště, dětská herna, WLAN v celé budově zdarma, stolní tenis, půjčovna kol, parkování. Wellness: biosauna, finská sauna, parní lázeň – ZDARMA. Zážitkové koupaliště se skluzavkou a bazénem v Lembachu (500 m) za zvýhodněnou cenu. Za poplatek: masáže, kosmetika, vířivka, pedikúra, manikúra. Sport: tenisové a volejbalové hřiště je v blízkosti hotelu, rovněž tak možnost rybaření – Dunaj je ve vzdálenosti 6 km. Turistické stezky: Bauernkriegsweg- délka 15 km, Brüdlweg – délka 12 km, Mühlholzweg – délka 9 km.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vitalhotel Lembacher Hof ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 630 139
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Horní Rakousko

4/ 5 1 recenzí

Šárka červen 2013 Senoseč v Lembachu. Příjemný pobyt v tomto kraji nám po počátečních rozpacích pomohl umocnit i rodinný hotel Lembacherhof. Ony rozpaky se týkaly pouz... celá recenze

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací