Pension Norika

  Rakousko, Salcbursko, Saalbach

Penzion Norika Saalbach

    Rakousko, Kaprun / Zell am See, Saalbach / Leogang, Salcbursko, Zell am See, Saalbach, Saalbach / Hinterglemm, Schmittenhöhe
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace
Penzion Norika leží přímo v centru města Saalbach, pouhých 50 metrů od stanice lanovky Schattberg Express.
Ubytování
Dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek, TV, fén, sprcha/WC, balkon.
Vybavení
Vstupní hala s recepcí, jídelna, bar, terasa, soukromé parkoviště, Wi-Fi a internet na recepci zdarma. Pro vaši relaxaci je k dispozici sauna. Za poplatek solárium.
Strava
Snídaně formou bufetu.
Tipy na výlet / Kam se podívat
Pěší túry a cyklistické výlety nebo výlety lanovkou to vše nabízí oblast. Nabízí nepřeberné množství sportovního vyžití. 400 km turistických tras. Trasy vedou po pěšinách na hřebenech s výhledem na údolí. Cyklisté mohou využít výjezd lanovkou do výšky 1 500 – 2 000 m.n.m. 160 km cyklistických tras. Maratonská trasa Světových her 81 km dlouhá. Saalbach Hinterglemm nabízí také možnost paraglidingu, slaňování, tenisu, raftingu, jízdy na koni nebo golfu. Koná se zde setkání vyznavačů motocyklů Harley-Davidson.

Letní turistická slevová karta – Joker Card
Joker Card pro oblast Saalbach Hinterglemm platí během Vašeho pobytu u všech vybraných partnerů Joker Card a obsahuje tyto služby, resp. vstupy: neomezené používání provozovaných lanovek v Saalbach Hinterglemmu, zábavná stezka Montelinos Erlebnisweg na hoře Kohlmais, dobrodružná trasa skřítka Kodoka na hoře Reiterkogel, tenisové kurty Saalbach Hinterglemm, údolní vláček, minigolf Saalbach + Hinterglemm, turistický autobus v Saalbach Hinterglemmu + mnoho atraktivních slev u našich partnerů.


Check-in: od 12:00 – 20:00 hodin
Check-out: do 8:00 - 10:00 hodin
Příplatky a slevy se zobrazí po výběru konkrétního termínu a pokoje.
Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pension Norika ***
Vzdálenost od sjezdovky: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 628 044
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací