Hotel Blumenhof

  Rakousko, Horní Rakousko, Sankt Georgen im Attergau

St.Georgen/Hipping, hotel Blumenhof - léto

  Rakousko, Horní Rakousko, Sankt Georgen im Attergau
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Horním Rakouskem protéká nejdelší řeka střední Evropy Dunaj (2 888 km). Právě zde se nabízí jedinečná dovolená v evropské chráněné oblasti Danauengtal, která se rozkládá mezi Hofkirchenem v Dolním Bavorsku a Aschachem na Dunaji v Horním Rakousku. Z hornorakouských jezer jsou zejména u jachtařů oblíbená jezera Attersee a Traunsee. K nejteplejším jezerům patří Mondsee a sousední jezero Irrseee. Perlami Solné komory jsou Wolfgangsee a Hallstattské jezero. V roce 1997 vyhlásilo UNESCO oblast kolem hallstattského jezera za světové kulturní dědictví. Přírodní klenot Národního parku Vápencové Alpy se nachází na jihu Horního Rakouska a pyšní se vzácnými živočišnými druhy a malebnými oblastmi pro pěší turistiku (Ennstal, Pyhrn-Priel a Steyrtal). Nacházejí se zde mnohé cyklotrasy- Enžská stezka, Innská stezka, Mozartova cyklostezka a další.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky s vlastním sociálním zařízením, SAT-TV, rádiem, fénem a balkonem. Na výběr jsou i rodinné pokoje. Dětská postýlka na vyžádání ZDARMA.

Stravování

polopenze: snídaně formou bufetu, večeře výběr z 3 chodového menu.

Vybavení

recepce, restaurace s terasou s výhledem na hory, hotelový bar, výtah, prostor pro kuřáky, zahrada, sluneční terasa, parkování, úschovna kol. Wellness: sauna, a parní lázeň ZDARMA, krytý a venkovní bazén u sousedního hotelu za poplatek na místě – 3€/osoba/den. Solárium za poplatek.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Blumenhof ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 630 156
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací