Hotel Kookis Village

  Řecko, Zakynthos, Limni Keri

Kookis Village

    Řecko, Zakynthos, Limni Keri
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

ubytování ve stylových privátních vilkách možnost ubytování až 5 osob prostorné zahrady s vybavením pro děti objekt vsazen do okolní zeleně

Poloha

pláž 500 m centrum střediska Limni Keri 500 m hlavní město zakynthos 15 km mezinárodní letiště 18 km

Poloha

Komplex malých vilek leží na jihozápadní straně ostrova Zakynthos v údolí u hlavní cesty vedoucí do letoviska Limni Keri, které je vzdálené 500 m. V okolí můžete navštívit obchody a pekárnu. 5* vily spolu s pláží a přístavem Keri se nachází 15 km od hlavního města Zakynthosu, 500 m od pláže. Vzdálenost od letiště je 18 km.

Vybavení hotelu

komplex tvoří 7 malých půvabných vilek na rozlehlém pozemku osázeném zelení. Jsou vystavěné ze dřeva a kamene, celý komplex působí velmi elegantně.

Vybavení pokoje

Vilky jsou moderně, elegantně, až luxusně zařízeny. Větší vilky (max.kapacita 6 osob) mají 2 dvoulůžkové ložnice a 2 x rozkládací sofa v obývací části, menší vilky(max kapacita 5 osob) mají 2 dvoulůžkové ložnice a obývací části v přízemí. Všechny jsou vybaveny 2 koupelnami, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí,ledničky a myčky nádobí), klimatizací, SAT-TV, trezorem, krbem, terasou. Větší vilky mají sdílený bazén, menší vilky mají bazén individuální. Každá má vlastní parkoviště.

Stravování

Beze stravy (na místě lze zakoupit snídani za €7/os., oběd či večeři na vyžádání a la carte)

Názor CK

Velmi stylové ubytování vhodné pro větší rodiny nebo skupinku příátel cestujících společně. Místo je velmi poklidné a garantuje poklidnou dovolenou nedaleko pláže.

Popis

Vesnička Limmi Keri leží na jihozápadní straně ostrova Zakynthos, přímo v Národním parku Zakynthos. Hornatá krajina, strmé útesy, azurově modré moře, údolí a říčky, olivové háje se stromy starými až tisíc let - to vše a ještě mnohem více je Limmi Keri. Oblázková pláž u Limny Keri s krásným výhledem na ostrov Marathonisi, na který je možné doplout na motorovém člunu, je vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak pro aktivnější hosty. Ti mohou obdivovat krásy podmořského světa pod vedením kvalifikovaných lektorů místní školy potápění. Pro ty, kteří preferují soukromí, není problém najít malou téměř privátní plážičku kousek od vesnice. Pěšky se lze dostat na blízkou pláž Marathias, do vesnic Keri a Lithakia nebo k více než sto let starému majáku. Bohatý noční život pak skýtá deset kilometrů vzdálené středisko Laganas, do kterého každý den z Limni Keri jezdí místní autobus.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Kookis Village ***
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 450 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 772 720
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-kookis-village-zakynthos-recko-z772720/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací