Hotel Apartments Hodzic

  Černá Hora, Ulcinj

Apartmány Hodžič

    Černá Hora, Ulcinj
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Info

Check in 11:00-20:00/Check out 9:30-10:30

Poloha

Apartmány Hodžič se nacházejí přímo ve městě Ulcinj, ale ne v jeho rušném centru, spíše v klidnější části. Přesněji v areálu zvaném Meterizi na ulici Vida Matanovica, apartmány jsou obklopeny olivovníky. Centrum města a hlavní silnice v  Ulcinj je vzdálená asi 150 m pěšky.

Vybavení

Všechny apartmány jsou vybaveny koupelnou. Většina pokojů disponuje balkonem s výhledem na město a klimatizací (kromě jednoho pokoje v přízemí). V celém domě jsou k dispozici 2 vybavené kuchyně a velká společná terasa na střeše budovy. Je zde také možné použití pračky za poplatek. Parkování u apartmánu a wi-fi internet zdarma, možnost zapůjčení grilu.

Ubytování

Ubytování je možné v pěkně vybavených dvoulůžkových, třílůžkových a čtyř-pětilůžkových apartmánech vybavených koupelnou s ručníky, v některých apartmánech je malý kuchyňský kout, jinak jsou zde k užívání společné kuchyně. Většina apartmánů disponuje balkonem s výhledem na město a klimatizací (kromě jednoho pokoje v přízemí).

Stravování

Vlastní, možnost návštěvy nedaleké restaurace v centru města.

Sport

Vyžití v centru města plném zábavy (hlavně v letní sezoně), hezké písečné pláže.

Tipy

Ulcinj: Velmi oblíbené výletní místo pro turisty z celého světa. Je umístěno v nejjižnější části Černé Hory, kde jsou nejkrásnější pláže. Proto je  Ulcinj ideálním místem pro rodiny s dětmi, páry či mládež. Písečné pláže , jako je Velika Plaža a Mala Plaža jsou velmi vhodné pro děti, protože ze začátku není voda hluboká, přístup do moře je pozvolný, takže dává dětem možnost koupání v blízkosti pobřeží a rodiče tak mohou být bez starostí a užít si vysněnou dovolenou bez jakéhokoliv stresu. Město Ulcinj také disponuje velkou škálou kulturních a zábavných akcí, hlavně během léta. Ulice, pláže, restaurace, kluby a diskotéky to jsou vždy plné lidí z celého světa, z různých kultur a národů a všichni mají stejný cíl - zažít zábavné a příjemné chvíle u moře.

Pláž

Písečná asi 700 m od apartmánu.

Moře

asi 700 od apartmánu.

Vzdálenost od centra (metry)

asi 100

Další informace

Možnost pobytu s domácím mazlíčkem na vyžádání, bez dalších poplatků.

MONO 2

Obsazenost 2 osoby, dvoulůžkový apartmán vybavený koupelnou s ručníky, v některých apartmánech je malý kuchyňský kout. Většina apartmánů disponuje balkonem s výhledem na město a klimatizací (kromě jednoho apartmánu v přízemí).

MONO 3

Obsazenost 3 osoby, třílůžkový apartmán vybavený koupelnou s ručníky, v některých apartmánech je malý kuchyňský kout. Většina apartmánů disponuje balkonem s výhledem na město a klimatizací (kromě jednoho apartmánu v přízemí).

MONO 4-5

Obsazenost 4-5 osob, čtyř-pětilůžkový apartmán vybavený koupelnou s ručníky, v některých apartmánech je malý kuchyňský kout. Většina apartmánů disponuje balkonem s výhledem na město a klimatizací (kromě jednoho apartmánu v přízemí).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartments Hodzic **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 10 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 630 555
dnes 8–19 h

Lokalita

Černá Hora

Černá Hora je menší nedávno vzniklý stát, který leží u Jaderského moře. Většina území je hornatá s vrcholy přesahujícími i 2 500 metrů nadmořské výšky. Pobřeží dlouhé téměř 300 km je tvořeno písčitými a oblázkovými plážemi, kouzelnými zálivy i mohutnými útesy. Malebnou krajinu dotváří vesničky, historické památky, starobylá města i moderní přímořská letoviska. Krásy Černé Hory jsou podobné těm chorvatským. Velkou výhodou je ale méně rozvinutý turistický ruch a klidnější prostředí. V Černé Hoře je také mnohem více pláží písečných a místní destinace jsou daleko lépe dostupné letecky. Pobřeží Černé Hory je velmi oblíbené pro potápění, plachtění a všechny možné vodní sporty. Přírodní podmínky země jsou velmi vzácné, méně obydlené části Balkánského poloostrova obecně zaručují pozoruhodnou faunu a flóru.

Černá Hora - více informací