Hotel De La Jatte

Francie, Paříž a okolí, Neuilly-sur-Seine

De La Jatte

  Francie, Paříž a okolí, Neuilly-sur-Seine
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází jen kousek od Paříže na Ile de la Grande Jatte. Využít můžete nedaleké stanice metra v Paříži. Takže si můžete prohlédnout všechny památky města a přesto si užívat idylického prostředí Seiny.

Ubytování

Dvoulůžkový pokoj: pokoje mají vlastní koupelnu, ve které je také vysoušeč vlasů. V přední části pokoje je TV a můžete zde využít WLAN. Klimatizace, pokojová služba a telefon jsou také součástí nabídky.

Vybavení a služby

Terasa, výtah, v blízkosti veřejné parkoviště, recepce, bezplatná WiFi, business centrum.

Tip

Na přání klienta můžeme nabídnout jiný typ pokoje, upravit termín, délku pobytu a typ stravování, případně zkombinovat různá pobytová místa a hotely. Zájezdy jsou připravovány "na míru" dle požadavku klienta. Výše uvedené ceny platí v případě disponibility volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě na pravidelných linkách. Transfery letiště-hotel-letiště (nejsou-li v ceně) zajišťujeme na vyžádání za příplatek. Jedná se o privátní transfery (pouze pro Vás), cenu transferu Vám rádi zjistíme.

Stravování

snídaně- formou bufetu

Doprava

Zájezdy jsou připravovány "na míru" dle požadavku klienta. Uvedené ceny platí v případě dostupnosti volných míst v optimálních knihovacích třídách na pravidelných linkách. V ceně letenky je zahrnuto pouze příruční zavazadlo. Ostatní zavazadla za příplatek.

Program

Pobyt na 3 noci /4 dny.

565 656 610 Číslo zájezdu: 634 851
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací