Hotel Alpenhof

  Rakousko, Štýrsko, Steinhaus am Semmering

HOTEL ALPENHOF

    Rakousko, Semmering, Štýrsko, Steinhaus am Semmering
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

středisko Semmering leží jen 90 km od Vídně. Hotel Alpenhof je dokonalou symbiózou ticha a klidu na jedné straně a široké nabídky různých aktivit na straně druhé. Atmosféru podtrhuje umístění na krásné, slunné stráni s výhledem na panorama předhůří Alp. Hotel oceňují sportovci, rodiny s dětmi i lidé preferující pouze" příležitost vychutnávat pohodlí a zázemí, které hotel nabízí.

Lyžování

dva špičkově vybavené lyžařské areály Zauberberg v Semmeringu (1,5 km východně od hotelu) a Stuhleck v Spital am Semmering (4 km západně od hotelu). Téměř 30 km sjezdovek nejvyšší kvality, sáňkařeké dráhy, bobová dráha, dětské areály, osvětlený funpark pro milovníky Freestyle, snowtubing, běžecké stopy, nejdelší noční osvětlená sjezdovka v Evropě na Zauberbergu a další… Půjčovna lyží se skiservisem, lyžařské školy.

Koupání

krytý hotelový bazén.

Vybavení

2 restaurace, bar, letní terasa, vstupní hala s krbem, krytý bazén, sauna, infrasauna, stolní tenis, kulečník, šipky, stolní tenis, malé fitness, dětská herna, volejbalové/nohejbalové hřiště, dětské hřiště a parkoviště.

Balíčky - programy

Aktivní dovolená v Alpách: 3x/4x ubytování, SNÍDANĚ nebo POLOPENZE, turistická mapa okolí, vstup do hotelového krytého bazénu, 10% sleva v prodejně továrny na čokoládu Lindt v blízkosti hotelu. Pobyty čtvrtek-neděle nebo neděle-čtvrtek.

Speciální nabídka

Dítě do 2,99 let v dětské postýlce ZDARMA. Vstup do bazénu ZDARMA. WiFi internet ZDARMA. Parkování ZDARMA. Využívání hotelových sportovišť ZDARMA (volejbalové a nohejbalové hřiště, trampolíny, stolní tenis, badminton, míče a jiné). Úschovna kol ZDARMA (hlídaná kamerovým systémem).

Doprava

Vlastní. Vzdálenost z Brna 220 km, z Prahy 380 km

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu 3 noci. V místě pobytu se hradí: pobytová taxa: 1,5 € /os/den (od 15 let). Za příplatek lze domluvit i bezlepkovou či bezlaktózovou stravu. Výjimečně lze domluvit pobyt se psy (poplatek 7 €/den).

"

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Alpenhof ***
Vzdálenost od sjezdovky: 2000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 421 566
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-alpenhof-semmering-rakousko-z1421566/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací