HSM Linda Playa Hotel

  Španělsko, Mallorca, Paguera

Hotel HSM Linda Playa

  Španělsko, Mallorca, Paguera
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Důležitá poznámka: Control pro trvale udržitelný cestovní ruch: v Baleárských ostrovů za „daň pro udržitelný cestovní ruch“ budou účtovány, což závisí na typu a kategorii ubytování a délce pobytu a platí se přímo v ubytovně provozovny od 01.07.2016. Jedná se o hlavní sezóně (01.05. - 31.10.) Od 0,50, - € a 2,00, - € za osobu a den, plus 10% DPH v období mimo sezónu .. (01.11. - 4.30) snižuje množství o 50%. Hosté, jejichž pobyt trvá déle než 8 po sobě jdoucích nocí musí být zaplacena z 9. den pouze 50% daně. Děti mladší 16 let jsou osvobozeny od placení daní.

24-hodinová SPOKOJENOST slibuje
GUIDE NÁVŠTĚVA do hotelu
MANAGEMENT
ZÁBAVA
VNITŘNÍ

Poloha: Nachází se v centru Paguera. Dále jen „Palmira Strand“ je jen asi 125 metrů od hotelu. Nákupních a zábavních podniků, barů a restaurací se nachází v bezprostřední blízkosti na pěší zóně „Bulevar“. Přenos: asi 55 až 65 minut.

Vybavení: Hotel má 162 pokojů, které jsou rozloženy do 6 pater. K vybavení patří lobby s recepcí, výtahy, společenská místnost s TV se satelitním příjmem koutek, Wi-Fi v celém hotelu (v ceně), restaurace a bar. V zahradě se nachází bazén (vyhřívaný) a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou zahrnuty.

Ubytování: Dvoulůžkový pokoj (A2-3A): s klimatizací, trezorem, satelitní TV, telefonem, koupelnou s vanou a sprchou, WC a balkon. Jednolůžkový pokoj (A1B), který je vybaven A2A, rezervovat. Comfort Plus pokoj (A2-3K): V horních patrech (od 4. patra nahoru) s výhledem na moře, jinak známý jako A2A.

Stravování: Polopenze. Všechna jídla jsou formou bufetu. Kuchařské show a tematické bufety. Je nutné pro večeři společenských šatech (dlouhé kalhoty u mužů).

Zábava: Několikrát týdně denní a večerní zábava, show a taneční. Club Winter Sami: zdarma zábavní program. Společné aktivity, jako je mimo jiné vedlo k znát mallorské kuchyně, kurz španělštiny pro začátečníky, vafle pečení, pěší turistiku. Pronájem jazyk knihy.

Sport / aktivity: Zahrnuje: fitness místnost s eliptickým trenažérem, minigolf, stolní tenis.

Wellness: inkusive: krytý bazén, sauna.

Info: Kreditní karty: MasterCard, Visa; Kategorie zemí: 3 hvězdy.

Úsporné výhody: 5% sleva za včasnou rezervaci, bezplatné noclehy, například, 7 = 6 a další cenové výhody v určitých termínech naleznete v sekci ceny.

Informace o cenách dílu: Následující informace platí pro zimní sezonu 2016/2017:
Line Poznámka: Minimální délka pobytu 5 nocí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

HSM Linda Playa Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Wichtiger Hinweis: Steuer für Nachhaltigen Tourismus: Auf den Balearen wird seit dem 01.07.2016 eine "Steuer für Nachhaltigen Tourismus" erhoben, die sich nach Art und Kategorie der Unterkunft sowie der Dauer des Aufenthaltes richtet und direkt im Beherbergungsbetrieb zu zahlen ist. Diese liegt in der Hauptsaison (01.05. - 31.10.) zwischen 0,50,- € und 2,00,- € pro Person und Tag, zzgl. 10% MwSt. In der Nebensaison (01.11. - 30.04) reduziert sich der Betrag um 50%. Gäste, deren Aufenthalt länger als 8 aufeinanderfolgende Nächte dauert, müssen ab dem 9. Tag nur noch 50% der Steuer entrichten. Kinder unter 16 Jahren sind von der Zahlung der Steuern ausgenommen.

24-STUNDEN-ZUFRIEDENHEITSVERSPRECHEN
REISELEITERBESUCH IM HOTEL
LAGE
UNTERHALTUNG
HALLENBAD

Lage: Im Zentrum Pagueras gelegen. Der "Palmira Strand" ist nur etwa 125 m vom Hotel entfernt. Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten, Bars und Restaurants befinden sich in unmittelbarer Nähe in der Fußgängerzone "Bulevar". Transferzeit: ca. 55 bis 65 Minuten.

Ausstattung: Die Anlage verfügt über 162 Zimmer, die sich auf insgesamt 6 Etagen verteilen. Zur Ausstattung gehören ein Empfangsbereich mit Rezeption, Lifts, Salon mit SAT-TV-Ecke, WLAN im gesamten Hotel (inklusive), Restaurant und Bar. Im Garten befinden sich ein Swimmingpool (beheizbar) und Sonnenterrasse. Liegen und Sonnenschirme am Pool sind inklusive.

Unterbringung: Doppelzimmer (A2-3A): Mit Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, Telefon, Bad mit Badewanne und Dusche, WC und Balkon. Einzelzimmer (A1B), ausgestattet wie A2A, buchbar. Komfort-Plus-Zimmer (A2-3K): In den oberen Etagen (ab der 4. Etage aufwärts) mit Meerblick, sonst wie A2A.

Essen & Trinken: Halbpension. Alle Mahlzeiten sind in Buffetform. Show-Cooking und Themenbuffets. Zum Abendessen wird um angemessene Kleidung gebeten (lange Hosen für Herren).

Unterhaltung: Mehrmals wöchentlich Tages- und Abendanimation, Shows und Tanz. Club Winter Sami: Kostenloses Unterhaltungsprogramm. Gemeinsame Aktivitäten wie u.a. geführtes Kennenlernen der mallorquinischen Küche, Spanischkurs für Anfänger, Waffelbacken, Wanderungen. Verleih deutschsprachiger Bücher.

Sport/Aktivitäten: Inklusive: Fitnessraum mit Cross-Trainer, Minigolf, Tischtennis.

Wellness: Inkusive: Hallenbad, Sauna.

Info: Kreditkarten: Mastercard, VISA; Landeskategorie: 3 Sterne.

Sparvorteil: 5% Frühbucherrabatt, Gratisnächte, z.B. 7=6 sowie weitere Preisvorteile zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

Preisteilinformationen: Folgende Informationen sind gültig für die Wintersaison 2016/2017:
Buchungshinweis: Mindestaufenthaltsdauer 5 Nächte.

565 656 610 Číslo zájezdu: 841 192
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-hsm-linda-playa-mallorca-spanelsko-z841192/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací