Penzion Družba

Česko, Plzeňský kraj, Hojsova Stráž

4/5

DRUŽBA

    Česko, Plzeňský kraj, Hojsova Stráž
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

3 a 4 - lůžkové pokoje, Spr.+WC, balkon. Ručníky na pokoji.

STRAVA

Bez stravy - Rekreační pobyt Možnost dokoupení snídaní - dospělý/dítě 80/60 Kč a večeří (jednotné menu) - dospělý/dítě 100/60 Kč v CK.

DALŠÍ MOŽNOSTI - LÉTO

TIPY NA VÝLETY V letních měsících jezdí " ZELENÉ AUTOBUSY", které přepravují i kola směr Železná Ruda, Prášily, Modrava, Srní, Čeňkova Pila, Povydří. - Černé a Čertovo jezero - Vyhlídková restaurace se sedačkovou lanovkou na Pancíř - Přírodní rezervace Bílá Strž - Polední hora s Prášilským jezerem ajezero Laka - Hrad Klenová s galerii obrazů - Sklářské muzeum na Železné Rudě a muzeum - Klatovské Katakomby (30 km) - Přehrada Nýrsko (zákaz koupání) - Muzeum Šumavy v Sušici (20 km)

DALŠÍ SLUŽBY

Informace o přijímání platebních karet (bez záruky): Hotel nepřijímá žádné platby platebními kartami.

DÍTĚ

Jedno dítě do 4,9 let bez nároku na lůžko a stravu ZDARMA.

LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍ

Koupaliště v Nýrsku (10 km) - plavecký bazén 50 m dlouhý se skokanským můstkem, dětský bazén a brouzdaliště, tenisové a volejbalové hřiště Venkovní a krytý bazén v SRN - Zwiesel 14 km.

PARKOVÁNÍ

0 Kč/den

POBYT SE ZVÍŘETEM

50 Kč/den

POZNÁMKA

NEKUŘÁCKÝ OBJEKT Pobyt začíná nástupem od 11:00 do 21:00 hod v den příjezdu. Pobyt končí uvolněním pokoje do 11:00 hod v den odjezd. Při dokoupení snídaní pobyt začíná snídaní druhý den pobytu a končí snídaní v den odjezdu. Při dokoupení polopenze pobytzačíná večeří v den příjezdu a končí snídaní v den odjezdu.

CELKOVÁ KAPACITA

65 lůžek

DÁLE PRO VÁS

ZDARMA: parkování, úschova kol, stolní tenis, posilovací stroj, Wi-Fi, odvoz osob a zavazadel od zastávky.

REKREAČNÍ POPLATEK

17 Kč/den

AKČNÍ NABÍDKA

CYKLOTURISTICKÉ TRASY OD PENZIONU!

PROČ K NÁM ?

V okolí je mnoho turistických tras Sjezd na kole z nejprudší sjezdovky na Špičáku Krásný výhled na lesy, stráně, louky Šumavské pahorkatiny

VYBAVENÍ

Jídelna s barem a balkonem, bar, společenská místnost s televizí a balkonem, Wi-Fi, stolní tenis, posilovací stroj, úschova kol, parkoviště. Možnost posezení na dvou venkovních terasách, grilování na terase s krbem a udírnou.

POLOHA

Penzion se nachází 12 km od Železné Rudy. Penzion rodinného typu s krásným výhledem na lesy, stráně, louky Šumavské pahorkatiny, je umístěn na kraji obce.

PŘÍJEZD AUTEM

Autem příjezd po silnici č. 190 Nýrsko - Železná Ruda, parkování u penzionu. Vzdálenosti: Praha - Hojsova Stráž: 165.6 km.
Brno - Hojsova Stráž: 360.9 km.
Ostrava - Hojsova Stráž: 542.1 km. GPS: 9°12'46.40"N 13°11'43.73"E

PŘÍJEZD AUTOBUSEM

Autobusem do Hojsovy Stráže (100 m). Aktuální autobusové spojení vyhledáte na na webu.

PŘÍJEZD VLAKEM

Vlakem do Hojsovy Stráže (trať č. 183 Plzeň - Železná Ruda) - 2,5 km (odvoz osob na telefonní objednávku v penzionu, pouze v letních měsících). Aktuální vlakové spojení vyhledáte na na webu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 664 006
dnes zavřeno

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Plzeňský kraj

4/ 5 1 recenzí

Pavel září 2015 Penzion Družba, Hojsova Stráž. Pokud nejste hodně nároční na vybavení objektu a máte rádi nádhernou přírodu doporučuji pobyt v této lokalitě, v tomto penzionu D... celá recenze