Calypso Cozy Suites Hotel

  Turecko, Marmaris, Dalyan

Calypso Plus

    Turecko, Egejská riviéra, Dalyan
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Místo: Ca. 11 km od Iztuzu Beach (dostupný městskou hromadnou dopravou a lodě). Nákupní - a zábavních podniků jsou v dosahu asi za 5 minut. Doba přenosu z letiště v Dalamanu asi 30 až 50 minut.

Vybavení: Hotel má 31 pokojů a nabízí lobby, restaurace, a la carte restaurace s barem v Areálu hotelu funkce bazén s částí pro děti a bar u bazénu ..

Ubytování: standardní pokoje: (A1-3A) Ca. 28 m². Sprcha / WC, satelitní TV, Wi-Fi (zdarma), vysoušeč vlasů, telefon, trezor, klimatizace (individuálně) a balkon nebo terasu. Také dostání pro rodiny s dětmi (A2-3N), s rozkládací pohovkou.

Zábava: Bezplatné bezdrátové připojení. TV místnost.

Pláže a koupání: Jemně svažující, jemné písečné pláže. Slunečníky a lehátka u bazénu jsou zdarma, na pláži za poplatek.

Kreditní karty: VISA, MasterCard.
Oficiální Kategorie zemí: 3 hvězdy.

Vaše výhoda: Early Bird Sleva XL, včasná rezervace sleva, děti pevná cena

Snídaně: turecká snídaně

Polopenze: turecká snídaně, večeře menu

Děti Fun bazén zkontrolovat dětský

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Calypso Cozy Suites Hotel ***

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage: Ca. 11 km vom Iztuzu-Strand entfernt (mit öffentlichen Verkehrsmitteln und Booten erreichbar). Einkaufs - und Unterhaltungsmöglichkeiten sind bequem in ca. 5 Gehminuten zu erreichen. Transferzeit vom Flughafen Dalaman ca. 30 bis 50 Minuten.

Einrichtung: Das Hotel verfügt über 31 Zimmer und bietet Lobby, Restaurant, à la carte-Restaurant und Bar. In der Außenanlage befindet sich ein Swimmingpool mit integriertem Kinderbecken und Poolbar.

Unterbringung: STANDARDZIMMER: (A1-3A) Ca. 28 m². Dusche/WC, SAT-TV, WLAN (kostenlos), Föhn, Telefon, Mietsafe, Klimaanlage (individuell) und Balkon oder Terrasse. Auch buchbar für Familien (A2-3N), mit Schlafsofa.

Unterhaltung: Kostenlos: WLAN. TV-Raum.

Strand und Baden: Flach abfallender, feiner Sandstrand. Sonnenschirme und Liegen sind am Pool kostenlos, am Strand gegen Gebühr.

Kreditkarten: VISA, MasterCard.
Offizielle Landeskategorie: 3 Sterne.

Ihr Vorteil: Frühbucherrabatt XL, Frühbucherrabatt, Kinderfestpreis

Frühstück: Türkisches Frühstück

Halbpension: Türkisches Frühstück, Abendessen als Menü

Kinder-Fun-Check: Kinderbecken

565 656 610 Číslo zájezdu: 653 625
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-calypso-plus-egejska-riviera-turecko-z653625/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací