Hotel Grand Vizon

  Turecko, Fethiye

Hotel Grand Vizon

    Turecko, Fethiye
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Místo: Ca. 100 metrů od Calis-pláže a asi 5 km od Fethiye. Minibus možných spojení. V bezprostřední blízkosti se nachází několik barů, kaváren a restaurací. Doba přenosu z letiště v Dalamanu asi 50 až 70 minut.

Znamená: 50 pokoji nabízí vstupní halu s recepcí, lobby bar, výtah, restaurace s terasou, bar a konferenční místnost. Pod širým nebem plavecký bazén a pool / snack bar.

Ubytování: pokoj: (A1-3A), vana nebo sprcha / WC, vysoušeč vlasů, telefon, satelitní TV s hudebním kanálem, minibarem, trezorem, koberce, klimatizace (individuálně) a balkon. Landside.

Zábava: Za poplatek: billiard.

Pláže a koupání: míč padající štěrková / písečná pláž. Slunečníky a lehátka u bazénu jsou zdarma, na pláži za poplatek. Vydání chybějící bazénu jsou zdarma, na pláži.

Kreditní karty: VISA, MasterCard.
Oficiální Kategorie zemí: 3 hvězdy.

Vaše výhoda: Early Bird slevy, úspora data Dětské Pevná cena

Sport & Fitness: Poplatek: Různé vodní sporty na operátory na pláži.

Polopenze: snídaně a večeře formou bufetu

Děti Fun bazén zkontrolovat dětský

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage: Ca. 100 m vom Çalis-Strand und ca. 5 km von Fethiye entfernt. Minibusverbindungen vorhanden. In unmittelbarer Nähe befinden sich einige Bars, Cafés und Restaurants. Transferzeit vom Flughafen Dalaman ca. 50 bis 70 Minuten.

Einrichtung: Das Hotel mit 50 Zimmern bietet Lobby mit Rezeption, Lobbybar, Lift, Restaurant mit Terrasse, Bar und Konferenzraum. Außenanlage mit Swimmingpool und Pool-/Snackbar.

Unterbringung: ZIMMER: (A1-3A) Bad oder Dusche/WC, Föhn, Telefon, SAT-TV mit Musikkanal, Minibar, Mietsafe, Teppichboden, Klimaanlage (individuell) und Balkon. Landseite.

Unterhaltung: Gegen Gebühr: Billard.

Strand und Baden: Steil abfallender Kies-/Sandstrand. Sonnenschirme und Liegen sind am Pool kostenlos, am Strand gegen Gebühr. Auflagen am Pool kostenlos, am Strand nicht vorhanden.

Kreditkarten: VISA, MasterCard.
Offizielle Landeskategorie: 3 Sterne.

Ihr Vorteil: Frühbucherrabatt, Spartermine, Kinderfestpreis

Sport & Fitness: Gegen Gebühr: Diverse Wassersportmöglichkeiten über Fremdanbieter am Strand.

Halbpension: Frühstück und Abendessen in Buffetform

Kinder-Fun-Check: Kinderbecken

565 656 610 Číslo zájezdu: 653 968
dnes 8–19 h

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací