Hotel Murrayfield

  Velká Británie, Skotsko, Edinburgh

MURRAYFIELD

  Velká Británie, Skotsko, Edinburgh
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Místo

Vznešené starobylé město korunované hradem, který se tyčí vysoko nad ulicemi na obrovské žulové skále. Kameny dlážděná Královská míle (Royal Mile) je lemovaná starými domy, jichž má Edinburgh na 16 000 a spojuje Old Town s Holyrood Palace, který je královninou oficiální rezidencí ve Skotsku. Hlavní město skotského království nazývají pro jeho bohatý kulturní život “Aténami severu”.

Poloha

tradiční ubytování, 20 pokojů v hlavní budově a 10 pokojů v nedávno renovované lodge, 20 minut chůze od West Endu a Princess Street

Ubytování

30 pokojů (soc. zařízení, TV, telefon)

Vybavení

bar, restaurace, parkoviště, snídaňová místnost

Další informace

Výše uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. Výše letištních tax se může měnit v závislosti na ceně ropy a kurzu USD.

Výlety

Cestou k Loch Lomond panoramatická prohlídka Glasgow, možná projížďka po jezeře, městečko Aberfoyle, dále přes Callander a podél hradu Doun do Stirlingu s prohlídkou hradu i památníku Wallace. Okolo Bannockburn a zámku Linlithgow a zpět do Edinburghu. Sobota/neděle od 9 h s průvodcem v AJ.Výlet přes průsmyk Glencoe, podél Loch Ness a hradu Urquhart do Inverness. Na zpáteční cestě poznáte skotské průsmyky, hrad Blair, městečko Pitlochry. Každý den od 7:45 s průvodcem v AJ.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Murrayfield **

565 656 610 Číslo zájezdu: 654 077
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-murrayfield-skotsko-velka-britanie-z654077/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).