Hotel Il Guercino

Itálie, Emilia Romagna, Bologna

IL GUERCINO

  Itálie, Toskánsko, Bologna
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Místo

Starobylé univerzitní město Bologna je hlavním městem regionu Emilia - Romagna. Historické centrum města patří k největším v Evropě. Symbolem Bologni jsou "Dvě věže". Bologna se někdy nazývá "Červená Bologna", kvůli převaze cihlových budov. Půvab města je umocněn elegantními podloubími v celkové délce 38 km. Kromě historických památek můžete poblíž Bologni navštívit muzeum automobilky Lamborghini.

Poloha

3* hotel se nachází v centru města, cca 250 metrů od centrálního vlakového a autobusového nádraží. Hotel se skládá ze dvou budov.

Ubytování

62 pokojů (koupelna, WC, klimatizace, TV, čaj/káva, telefon, mini bar)

Vybavení

24hodinová recepce, parkoviště, pokojová služba, hotelový trezor, klimatizace, Wi-fi, bar, snídaňový bar, půjčovna kol, wellness centrum

Další informace

Výše uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. Výše letištních tax se může měnit v závislosti na ceně ropy a kurzu USD.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Il Guercino

565 656 610 Číslo zájezdu: 654 301
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-il-guercino-toskansko-italie-z654301/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací