Hotel Jufa Mariazeller Land - Sigmundsberg

Rakousko, Štýrsko, Sigmundsberg

JUFA Hotel Mariazell-Sigmundsberg

    Rakousko, Štýrsko, Sigmundsberg
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Program zájezdu
Příjezd do hotelu
Popis zajezdu

Hotel Mariazell-Sigmundsberg vás zve k odpočinku a načerpání nových sil. Hotel se nachází v idylické rekreační oblasti Mariazell s bohatou nabídkou aktivit jak pro rodiny s dětmi, tak pro milovníky sportu a přírody. Mariazell je také jedním z nejvýznamnějších poutních míst střední Evropy, a nejen proto je vyhledávaným místem turistů z celého světa.

Poloha: hotel leží u oblíbené trasy Via Sacra-Pilgern, která vede z Mariazell do Vídně. Od centra města Mariazell je to jen 5 minut autem.

Pokoje: v hotelu se nachází 44 pokojů, které jsou vybaveny dřevěným nábytkem. Jejich součástí je sociální zařízení, ložnice s manželskou postelí, TV a bezpečností trezor. Pokoje jsou nekuřácké a bezbariérové.

Vybavení hotelu: prostory hotelu nabízí zázemí pro semináře, konference a workshopy. K budově náleží bezplatné parkoviště. Slunečná terasa je krásným místem pro setkání nad sklenkou vína nebo u společenských akcí.

Internet: wifi připojení v celém hotelu zdarma

Stravování: polopenze

Sport a zábava: turistika, horolezectví, bowling, stolní tenis, šipky, voleyballové nebo fotbalové hřiště – Hotel Mariazell-Sigmundsberg vás jistě zabaví. V hotelu se nachází také wellness centrum, kde mimo jiné najdete saunu a plavecký bazén.

TIP! Pokud jste v naší nabídce nenašli Vámi požadovaný termín, zvolte si vlastní!

Termín je možné zvolit telefonicky nebo při objednávce uvést do poznámky. Možnost zvolit libovolný počet nocí. Dokonce pouze jednu noc!

S sebou si můžete vzít svého psa za poplatek.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Jufa Mariazeller Land - Sigmundsberg
Vzdálenost od sjezdovky: 4000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 658 613
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací