Royal National Hotel

  Velká Británie, Anglie, Londýn

Londýn, hotel Royal National Hotel

  Velká Británie, Anglie
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytování

hotel Royal National 3* v centru, 1 minutu chůze od stanice metra Russell Square. Pokoje s kávovým a čajovým setem,TV, Wi-Fi. Fén možno zapůjčit v recepci. V blízkosti hotelu je indické bistro, tradiční anglická hospoda (Pub), čínská restaurace a pizzerie (www.imperialhotels.co.uk/en/royal-national).

Stravování

snídaně.

Poloha

Londýn – metropole Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Tento kulturní a historický skvost, ležící při ústí řeky Temže, se považuje až dodnes za jedno ze 4 nejvýznamnějších kulturně-politických měst světa (spolu s Tokiem, Paříží a New Yorkem). V žádném jiném městě na světě není minulost prezentována tak malebně jako ve městě, jehož centrum tvoří Buckinghamský palác. Na vzhledu Londýna se podílelo 1000 let britské monarchie. Londýn je neuvěřitelně proměnlivý, a přesto tak lpí na tradicích, že královna musí stále ještě žádat o povolení, chce-li vstoupit do chráněné (buržoazní) čtvrti londýnského City. Ve vládní čtvrti Whitehall jsou rozmístěny nejdůležitější úřady, ministerstva (Banketový palác, budova Parlamentu, Downing Street 10 – sídlo ministerského předsedy) a Big Ben.

Turisté zde mohou obdivovat středověkou architekturu, rozsáhlé muzejní a galerijní sbírky anebo poznat bohatost pulzujícího města na nesčetných kulturních akcích. Na své si přijdou samozřejmě i gurmáni, kteří mohou v nesčetných restauracích ochutnat speciality světové kuchyně nebo v místních pubech nasát atmosféru společenského života, kterou nelze reprodukovat nikde ve světě, případně posedět u čaje o páté. Návštěvník Londýna by neměl opomenout shlédnout Buckinghamský palác, královský Tower, Westminsterské opatství, katedrálu Sv. Pavla či náměstí Piccadilly Circus a čtvrti Soho a Covent Garden.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Royal National Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 658 744
dnes 8–19 h