Hotel Studia Anděla

Řecko, Olympská riviéra, Leptokaria

Leptokaria - studia Anděla

  Řecko, Olympská riviéra, Leptokaria
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Atraktivní pobytové zájezdy do letoviska LEPTOKARIA - přímo pod Olympem na pobřeží Egejského moře, asi 90 km pod Soluní. Místní mikroklima s minimálními srážkami a stálými teplotami ovzduší je vhodné pro astmatiky a alergiky. Najdete zde mnoho obchodů, restaurací, taveren, trh - nejvybavenější letovisko na Olympské riviéře. Pláž je písčitá, moře bez ježků.

Ubytování

penzion ANDĚLA - 2-3 lůžková studia (možnost 1 přistýlky) s TV a klimatizací (á 4€/den), WiFi, cca 7 min. chůze od pláže. Studia jsou v přízemí, 1.a 2. patře. Přistýlka je většinou na tzv. francouzské posteli (1 a půl lůžka). Studia mají vždy vlastní sociální zařízení a kuchyňku, terasu nebo balkón. Ve studiích nejsou věci osobní a hygienické potřeby, ručníky, mycí a úklidové prostředky, zápalky, žehlička. Lůžka jsou s povlečením. Voda je pitná. Kuchyně jsou vybaveny základním vybavením (lednice, vařič, základní nádobí).

Další informace

Výlety: Olymp + Lifidra, Alikies, Kateriny - vodní park, Meteora, pirátská plavba, řecký večer,… Platí se na místě.

Tip

!!Týden zdarma!! Při zakoupení termínu 7. 6. - 17. 6. čerpáte navíc ZDARMA pobyt od 30. 5. - 9. 6. a při zakoupení termínu od 15. 9. - 24. 9. čerpáte navíc ZDARMA pobyt od 22. 9. - 30. 9.

Stravování

Vaření v kuchyňkách nebo lze dokoupit – večeře či polopenze, výběr z jídelního lístku, nápoje nejsou v ceně. Stravu lze prodávat i na méně dnů, na místě klienti obdrží od delegáta stravenky a záleží pouze na nich, které dny je využijí.

Doprava

Busem, nástupní místa - základní odjezdová trasa CHRUDIM, PARDUBICE, H. KRÁLOVÉ, HOLICE, V. MÝTO, LITOMYŠL, POLIČKA, SVITAVY, LETOVICE, BRNO CK si vyhrazuje právo změny. Při skupinách nad 10 osob zastávky dle dohody i mimo trasu. V případě, že je na jednom nástupním místě méně než 8 cestujících, může CK změnit zajištění dopravy těchto osob na jiný způsob dopravy nebo na veřejnou hromadnou s nárokem na úhradu jízdenky.

Slevy

Na dvě dospělé osoby má jedno dítě slevu na přistýlku. Přistýlka je většinou na tzv. francouzské posteli (1 a půl lůžka). Vlastní doprava -1.900,- Kč Dítě do 6 roků bez lůžka = 1.500,- Dospělá osoba na přistýlce = -100,-/noc Dítě do 15-ti roků na přistýlce = -250,-/noc Slevy platí při koupi za katalogové ceny, u last moment dle informace CK.

Program

Orientační časy odjezdů busu první den, přesný čas obdrží klienti cca týden před odjezdem. Hradec Králové - 05:00 Svitavy - 07:20 Brno - 09:00

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 528 257
dnes 8–19 h

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací