Pension Krakolinig

Rakousko, Korutany, Sekull bei Pőrtschach

Pörtschach, pension Krakolinig (jezero Wörthersee) - léto

  Rakousko, Korutany, Rakouská jezera, Villach, Sekull bei Pőrtschach, Wörthersee
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Korutany – nejjižněji položená spolková země Rakouska přitahuje svými teplými jezery a nádhernou kopcovitou, horskou krajinou. Blízká Itálie má blahodárný vliv na zdejší podnebí, které má jižní slunečný charakter. Vzdálenost z Prahy cca 500 km.

Pension Krakolinig je umístěn na tichém místě nad střediskem Pörtschach s výhledem na jezero Wörthersee. Vzdálenost do střediska je cca 2 km, k jezeru 800 m. Jezero Wörthersee je jedno z nejoblíbenějších korutanských jezer a díky podzemním pramenům voda v jezeře dosahuje v létě teplotu až 28oC.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, koupelnou, SAT-TV a fénem . Některé pokoje jsou s balkonem. V depandanci možnost apartmánů pro 4-6 osob s terasou a zimní zahradou - na vyžádání.

Stravování

v ceně bufetová snídaně s BIO koutkem.
Večeře formou 3 chodového menu za příplatek.

Vybavení

hala, bar s krbem a posezením, jídelna, velká sluneční terasa s výhledem na jezero, louka na slunění, parkoviště (zdarma). Pro děti dětské stoličky a postýlky (zdarma). Sport: stolní tenis, 7 tenisových kurtů cca 300 m od penzionu, pěší turistika a cykloturistika, na jezeře vodní sporty.

Speciální nabídka

Korutanská letní zážitková karta zahrnuje návštěvu 99 turistických cílů - množství zábavy a zážitků: hrady, zámky, muzea, návštěvu koupališť a zábavních vodních parků, přírodní parky, soutěsky, projížďky lodí, vyhlídkové vláčky, lanovky, mýtné na horských silnicích, horolezecké kurzy. Tato karta nabízí mnoho výhod a slev v Korutanech a Východním Tyrolsku.
Cena: 37,00 €/ dospělá osoba/ 7 dnů, 17,00 €/ dítě 6-14,99 let, zdarma děti do 5,99 let.
Karty možno zakoupit v pensionu nebo kdekoliv v informačních střediscích v regionu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pension Krakolinig

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 014 667
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací