Hotel Panorama Apartments

  Černá Hora, Ulcinj

Apartmány Panorama

    Černá Hora, Ulcinj
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Info

Check in 11:00-20:00/Check out 9:30-10:30

Poloha

Apartmány Panorama se nacházejí ve známém a často navštěvovaném městě Ulcinj, které je zároveň městem nejjižnějším. Přesněji se nachází v areálu Pinjes na ulici Kosovska nad hotelem Mediteran. I když se nenachází přímo v rušném městě, nejsou příliš daleko od pláže nebo od centra.

Vybavení

Apartmány Panorama jsou vybaveny různými druhy studií, ale také restaurací s velkou terasou a výhledem na moře směrem na starou část města Ulcinj. Výhledem na moře disponuje také většina apartmánů. Parkování zdarma přímo u apartmánů, rezervace předem není potřeba. Dále je tu možnost zapůjčení jízdních kol či automobilů, turistické informace, možnost dopravy z letiště.

Ubytování

Ubytování je možné v hezky zařízených dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových apartmánech, které jsou vybaveny klimatizací, samostanými koupelnami s ručníky, TV/SAT, a vybavenými mini-kuchyňkami. Wi-Fi internet a parkování zdarma.

Stravování

Vlastní.

Sport

Možnost zapůjčení jízdních kol či automobilů. Centrum města Ulcinj je vzdáleno asi do 1 km od apartmánů.

Tipy

Ulcinj: Velmi oblíbené výletní místo pro turisty z celého světa. Je umístěno v nejjižnější části Černé Hory, kde jsou nejkrásnější pláže. Proto je  Ulcinj ideálním místem pro rodiny s dětmi, páry či mládež. Písečné pláže , jako je Velika Plaža a Mala Plaža jsou velmi vhodné pro děti, protože ze začátku není voda hluboká, přístup do moře je pozvolný, takže dává dětem možnost koupání v blízkosti pobřeží a rodiče tak mohou být bez starostí a užít si vysněnou dovolenou bez jakéhokoliv stresu. Město Ulcinj také disponuje velkou škálou kulturních a zábavných akcí, hlavně během léta. Ulice, pláže, restaurace, kluby a diskotéky to jsou vždy plné lidí z celého světa, z různých kultur a národů a všichni mají stejný cíl - zažít zábavné a příjemné chvíle u moře.

Pláž

Písečná; asi 450 m od apartmánu.

Moře

asi 450 m od apartmánu.

Vzdálenost od centra (metry)

asi 700

MONO 2

Obsazenost 2 osoby, dvoulůžkový apartmán typu MONO s klimatizací, koupelnou, TV/SAT a vybavenou mini-kuchyňkou. Wi-Fi internet a parkování zdarma. Některé apartmány vybaveny balkonem s výhledem na moře (ostatní výhled na parkoviště).

MONO 3 M

Obsazenost 3 osoby, třílůžkový apartmán s klimatizací, koupelnou, TV/SAT a vybavenou mini-kuchyňkou. Wi-Fi internet a parkování zdarma. Apartmány vybaveny balkonem s výhledem na moře.

MONO 3

Obsazenost 3 osoby, třílůžkový apartmán bez výhledu na moře s klimatizací, koupelnou, TV/SAT a vybavenou mini-kuchyňkou. Wi-Fi internet a parkování zdarma.

MONO 4

Obsazenost 4 osoby, čtyřlůžkový apartmán s klimatizací, koupelnou, TV/SAT a vybavenou mini-kuchyňkou. Wi-Fi internet a parkování zdarma. Některé apartmány vybaveny balkonem s výhledem na moře (ostatní výhled na parkoviště).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Panorama Apartments ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 048 903
dnes 8–19 h

Lokalita

Černá Hora

Černá Hora je menší nedávno vzniklý stát, který leží u Jaderského moře. Většina území je hornatá s vrcholy přesahujícími i 2 500 metrů nadmořské výšky. Pobřeží dlouhé téměř 300 km je tvořeno písčitými a oblázkovými plážemi, kouzelnými zálivy i mohutnými útesy. Malebnou krajinu dotváří vesničky, historické památky, starobylá města i moderní přímořská letoviska. Krásy Černé Hory jsou podobné těm chorvatským. Velkou výhodou je ale méně rozvinutý turistický ruch a klidnější prostředí. V Černé Hoře je také mnohem více pláží písečných a místní destinace jsou daleko lépe dostupné letecky. Pobřeží Černé Hory je velmi oblíbené pro potápění, plachtění a všechny možné vodní sporty. Přírodní podmínky země jsou velmi vzácné, méně obydlené části Balkánského poloostrova obecně zaručují pozoruhodnou faunu a flóru.

Černá Hora - více informací