Hotel Gasthof Sportalm

  Rakousko, Tyrolsko, Neustift im Stubaital

Gasthof Sportalm / bez skipasu

    Rakousko, Tyrolsko, Neustift im Stubaital
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Program zájezdu
Příjezd do hotelu
Popis zajezdu

Poloha: Gasthof se nachází v údolí Stubaital, 13 km od lyžařského střediska Stubaier Gletscher, 5 km od města Neustift.

Vybavení Gasthofu: budete bydlet v komfortních pokojích s ložnicí, sociálním zařízením (WC + sprcha), satelitní TV a telefonem a velkým balkonem s nádherným výhledem na hory. Gasthof nabízí svým hostům parkovací místa zdarma. Povolena jsou domácí zvířata za příplatek.

Internet: ve společných prostorách

Stravování: vychutnat si můžete rakouskou i mezinárodní kuchyni. V ceně pobytu bez skipasu je zahrnuta snídaně. V ceně pobytu se skipasem je polopenze, která je podávána přímo v Gasthofu v tradiční rakouské restauraci.

Lyžařské středisko Stubaier Gletscher

Stubaital je rájem pro milovníky zimních sportů. V lyžařské oblasti Stubaier Gletscher (1721 – 3210 m. n. m.) vás čeká 108 kilometrů sjezdovek všech stupňů obtížnosti, 15 freeridových tras ve volném terénu a 26 pohodlných kabinových či sedačkových lanovek a vleků. Jedinečná atrakce pro lyžaře a snowboardisty je 10 km dlouhý sjezd od horní stanice lanovky Wildspitz (3 210 m) až k dolní stanici lanovek (1 750 m). Dále je zde lezecký park Zollhütte, který se ideálně hodí pro kurzy lezení pro začátečníky a jako možnost tréninku pro zdatné lezce, a horolezecký park Fernau u mezistanice Fernau na Stubaiském ledovci. Pro běžkaře je přímo na ledovci je 4,5 km dlouhý upravovaný okruh. Rodiny oceňují špičkovou destinaci ve Stubaiském údolí i pro svůj přístup k dětem. Je zde speciální dětský lyžařský kemp BIG Family Ski-Camp, kde se o vaše děti postarají vyškolení pečovatelé. U horní stanice lanovky Gamsgarten, ve výšce 2 600 m se nachází dětské hřiště. K vrcholným atrakcím patří lanová skluzavka, kolotoč, lezecká konstrukce se skluzavkou a mnoho typů houpaček. V lyžařském areálu na vás čeká nejedno překvapení. U horní stanice lanovky Eisgrat na Stubaiském ledovci se nachází ledovcová jeskyně, která umožní svým návštěvníkům se blíže seznámit s fenoménem věčného sněhu a ledu. V nadmořské výšce 3210 metrů a je vysunuta do volného prostoru 9 metrů nad skálou vyhlídková plošina. Užívejte si výhledu na více než 109 třítisícovek a neuvěřitelně krásného pohledu na impozantní vrcholy takřka z ptačí perspektivy: od Stubaiských Alp až po Dolomity.

TIP! Pokud jste v naší nabídce nenašli Vámi požadovaný termín, zvolte si vlastní!

Termín je možné zvolit telefonicky nebo při objednávce uvést do poznámky. Možnost zvolit libovolný počet nocí. Dokonce pouze jednu noc!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Gasthof Sportalm ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 671 748
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací