Hotel San Juan

  USA, Florida, Miami Beach

San Juan Hotel

    USA, Florida, Miami Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Názor CK

Ideální poloha – poblíž známé pláže Miami Beach a v centru Art Deco. Vhodná volba především pro nenáročné klienty, kteří preferují jednoduché ubytování za výbornou cenu, nevadí jim docházet na pláž a jsou v centru dění s obchody a restauracemi.

Poloha hotelu

malý a útulný hotel se nachází přímo v centru s obchody a restauracemi, v historické části Art Deco. Od pláže je vzdálen přes ulici, cca 100 m a od letiště přibližně 20 km.

Služby za poplatek

parkování, trezor na recepci, trezor na pokoji.

Stravování

bez stravy

Ubytování

pokoje jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT/TV, koupelnou s WC, žehlicím prknem a žehličkou, vysoušečem vlasů, bezdrátovým internetem, ledničkou, mikrovlnnou troubou. Za příplatek pokoj s kuchyňským koutem.

Vybavení hotelu

3patrová budova s 80 pokoji, recepce, výtah, bazén, internetové připojení, prádelna.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel San Juan **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 674 838
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-san-juan-hotel-florida-usa-z674838/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

USA

Pro cestování do USA bez víza musí každý cestující, včetně nezletilých dětí, mít vlastní biometrický pas a vyplnit registrační formulář ESTA (https://esta.cbp.dhs.gov ), který je za poplatek.
Zajištění bezvízového vstupu ESTA je povinné také v rámci přestupu (tranzitu) či mezipřistání v USA. Týká se i klientů cestujících do karibských oblastí (jedná se zejména o tyto země: Dominikánská republika, Kuba, Mexiko a Jamajka) s přestupem/mezipřistáním v USA.

USA - více informací