Annabelle Hotel Thanos

  Kypr, Paphos

Annabelle

    Kypr, Paphos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel pochází z roku 1985. Klimatizovaný objekt má 218 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V hotelu je hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a TV místnost. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout, vana a vířivá vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/aktivity

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Kdo chce i na dovolené sportovat, ten se může věnovat tenisu a golfu. Jízda na kole/horském kole je za poplatek. Milovníci vodních sportů mají na výběr mnoho aktivit, je zde například vodní lyžování, windsurfing, jet ski, jízda na motorovém člunu, jízda na banánovém člunu, jízda na kánoi, potápění a aqua fitness. Hosté mohou sportovat i uvnitř objektu, je tady fitness studio, stolní tenis, squash, gymnastika a aerobik. Hotel nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, saunu a parní lázeň, za příplatek pak kosmetický salon a masáže. V objektu mohou hosté odpočívat, nebo si vybrat jednu z mnoha nabízených zábavních aktivit. Je zde živá hudba, diskotéka a miniklub.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Na přání je možné připravit dietní jídla a vegetariánská jídla

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Annabelle Hotel Thanos *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 013 247
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-annabelle-paphos-kypr-z1013247/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Kypr

Kypr je třetím největším ostrovem ve Středozemním moři. Po bouřlivé historii patří nyní k oblíbenému cíli turistů. Ostrov je rozdělen na řeckou a tureckou část. Známá turistická letoviska nalezneme u obou a díky své poloze v subtropickém pásu je zde dlouhé, teplé léto. Důvodem je poloha v rámci Středozemního moře až jižně od Turecka a letní teploty kolem 25 °C tu vydrží do konce října. Přesto je možné vyrazit na Kypr i za zimní dovolenou. Téměř dva tisíce metrů vysoký vrchol v pohoří Troodos umožní v zimě lyžování, při kterém spatříte netradiční scenérie. Kyprem kráčela starověká historie a odkazy někdejších kultur naleznete na každém kroku. Pro návštěvu jižní řecké části platí pravidla Evropské unie a postačí občanský průkaz. Pro severní tureckou část je však nutný pas platný ještě půl roku po návštěvě.

Kypr - více informací