Apartmány Tarvisio

Itálie, Friuli Venezia Giulia, Tarvisio

Tarvisio - Apartmány

  Itálie, Friuli Venezia Giulia, Tarvisio
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Tarvisio/Sella Nevea jsou středně velká střediska v oblasti Friuli v Julských Alpách, která se rozprostírají na trojmezí s Rakouskem a Slovinskem. V oblasti jsou kvalitní podmínky pro lyžování, o čemž svědčí konání Světové univerziády v roce 2003. Tarvisio je nejbližším střediskem Itálie vůči České republice s výbornou dopravní dostupností. Tento region dokonce kandidoval na pořádání Zimních olympijských her. Střediska společně nabízejí 34 kilometrů sjezdových tratí vhodných pro všechny typy lyžařů. Jsou zde dlouhé černé sjezdovky z Monte Priesnig, ale i modré sjezdovky pro méně náročné lyžaře.Sella Nevea je vzdálena nedalekých 19 kilometrů od Tarvisia a je oblíbená milovníky volného lyžování a také nabízí dva snowparky. Skvělým zážitkem může být i večerní lyžování. Skipas je však platný pro celou oblast Friuli a velkou výhodou je skipas zdarma pro děti do 10 let. Pro klasické lyžaře střediska nabízejí 53 kilometrů běžeckých stop.Dalšími možnostmi jsou zde výlety na sněžnicích, skialpinismus a za zmínku zajisté stojí také přítomnost bobové dráhy oblíbené nejen dětmi. Tato střediska mají 100% systém umělého zasněžování, které zajišťuje lyžování po celou sezónu. V Tarvisiu najdete spoustu restaurací, kde si můžete pochutnat na friulské kuchyni, vyzkoušet místní speciality a ochutnat kvalitní italská vína.

Poloha

Apartmánový dům v zahradě se skládá ze 3 apartmánů, nachází cca 350 m od vleku a cca 550 m od centra města. Má svoji úschovnu lyží a soukromé parkoviště.

Ubytování

Bilo 5/6 (60m2) = ložnice s manželskou postelí a 1 nebo 2 jednotlivými lůžky, obývací místnost s rozkládacím lůžkem pro 2 osoby a dobře vybaveným kuchyňským koutem, sociální zařízení se sprchou.Quadrilo 9 = ložnice s manželskou postelí a 2 lůžky, druhá ložnice s manželskou postelí a sociálním zařízením, třetí ložnice s 3 jednotlivými lůžky, kuchyňský kout a sociální zařízení.

Vybavení a služby

Vybavení apartmánů: TV, pračka, myčka nádobí, trouba, kávovar, mikrovlnná trouba, fén, Wi-Fi připojení.

Tip

- skipas zdarma pro děti v doprovodu rodičů až do věku 10 let- nejbližší lyžařské středisko v Itálii od České republiky- nabídka oblíbených krátkodobých pobytů

Další informace

Vzdálenost z Prahy: cca 595 km, 36 km sjezdových tratí. Nadmořská výška oblasti/ubytování: 1 140 – 2 292 m.n.m. Počet vleků a lanovek: 18. Běžecké tratě: 53 km

Stravování

Bez stravy

Doprava

Vlastní

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmány Tarvisio
Vzdálenost od sjezdovky: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 677 491
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací